Viser 1–60 af 407 resultater

Januarudsalg

Hos Scandinavianlux kører vi januarudsalg, hvor du kan spare helt op til 60%. Vi kører med 15% på alt Joha basis tøj, til både kvinder, mænd og børn. Danske Joha producerer tøj i de absolut bedste materialer, og er kompromisløse på kvaliteten af tøjet. Du finder det fineste uldtøj i 100% merinould, som føles enormt behageligt at have på. Vi har også Johas lækre tøj, i kvalitetskombinationen merinould (85%) og silke (15%), som er mere blank og fin i udtrykket, og som giver velbehag dagen lang. Johas uldne tøj er temperaturregulerende, og tilpasser sig din kropstemperatur. Når du har det varmt, så køler ulden dig, og når du omvendt fryser, så varmer ulden helt exceptionelt. Derudover har ulden den egenskab, at den absorberer fugt, og holder dig tør og behagelig dagen lang.

Skarpe tilbud på tøj du kan bruge år efter år

Joha producerer deres tøj i den bedste kvalitet og materialer, hvilket gør, at dit tøj holder i mange år. Uld, uld-silke og bambus er den bedste investering, og især i de køligere måneder, da det varmer helt exceptionelt. Spar 20% på alt Joha basis tøj, og udvid din garderobe med det blødeste og behageligste tøj.

Se alle vores lækre januartilbud herinde på shoppen. Klik dig gennem vores kategorier, og se de gode tilbud til både kvinder, mænd og børn – vi har noget til alle i familien. Du er også velkommen til at komme forbi vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg, og se og mærke de lækre kvaliteter.