Viser alle 35 resultater

Pain de Sucre

Hos Scandinavianlux har vi et bredt udvalg af luksuriøst badetøj til kvinder, fra det franske mærke Pain de Sucre. De laver badetøj i den absolut lækreste kvalitet, og det er samtidig enormt behageligt at have på. Når de varme måneder rammer os, så er det vigtigt at have lækkert badetøj, så man er klar på en badetur. Vi har her hos Scandinavianlux udvalgt de fineste styles, mønstrer og farver, som både er trendy og stilrene.

Vores udvalg består af fine badedragter, bikinitoppe, bikinibukser og cover-ups. Disse er alle sammen produceret i lækkert materiale, med det fineste snit, og med et feminint touch.

Materialer i topkvalitet

Man skal altid være klar med badetøjet til en varm sommerdag, så man kan tage sige en dukkert i poolen eller havet. Vores badetøj til kvinder kommer i en fantastisk kvalitet, og som kan holde sig år efter år. Det franske mærke; Pain de Sucre, har produceret og fremstillet badetøj i mange år, og de er eksperter inde for området. De ved hvad god kvalitet er, og derfor har vi selvfølgelig valgt at have det her hos Scandinavianlux, da vi synes det er de lækreste items. Ikke nok med det, så er Pain de Sucre et veletableret mærke på det udenlandske marked, og har i den grad taget badetøjsindustrien til næste level, med deres moderne og trendy styles.

Du kan både shoppe de fine badetøj-items her på webshoppen Scandinavianlux.com, eller komme forbi vores fysiske butik på Gammel Kongevej Frederiksberg. Her kan du mærke og prøve det fine badetøj. Vi har helt sikkert et sæt til dig, som du kommer til at elske.