Viser alle 11 resultater

Bambus tøj kvinder

Bambus tøj kvinder. Forkæl dig selv med det lækreste bambustøj, fra det danske mærke Joha. Bambustøj er et silkeblødt materiale, der giver dig en fantastisk følelse og komfort når du har det på. Johas bambustøj giver din krop mulighed for at ånde, og har en svedabsorberende effekt, så du altid er komfortabel i dit tøj. Hos Scandinavianlux kan du købe kvalitets bambustøj til skarpe priser, da alle skal have muligheden for at kunne gå i behageligt og komfortabelt tøj.

Bambustøj til kvinder er strækbart og utrolig elastisk, og hos Scandinavianlux kan du finde et stort udvalg af bambustøj til kvinder. I vores udvalg kan du finde alt fra t-shirts, bukser og kjoler, til undertøj, shorts og strømper. Vores tøj er af den højeste kvalitet, med et neutralt og stilrent design, der giver dig mulighed for at style tøjet på forskellige måder.

Vask dit bambus tøj med Tangents lækre sæber

Hos Scandinavianlux har vi i mange år arbejdet med kvaliteter som bambus, uld, uld-silke og cashmere, og ved derfor også, hvordan man skal passe på disse lækre fibre. Vi anbefaler alle vores kunder at købe Tangent sæber med hjem, som er de lækreste sæber, der skåner og plejer de lækre fibre nænsomt. Der er ikke noget værre end at ødelægge sit tøj i vasken, eller at de kommer ud helt skrumpet af vaskemaskinen. Vask altid dit tøj på 30 grader uldprogram, og brug en god uldsæbe. Så kan du sikre dig, at du kan bruge tøjet i mange år, og at det holder sig friskt og rent.