Viser alle 3 resultater

Vi har et bredt lækkert udvalg af bambus undertøj kvinder. Bambus er lækkert og blødt og egner sig derfor fantastisk godt til undertøj. Bambus køler kroppen, når det er varmt, men holder på varmen, når det er koldt. Da bambus er et naturligt materiale er det rigtig sundt for kroppen og dermed også genialt som undertøj til kvinder. Kvinder har brug for undertøj at høj kvalitet, da de sidder direkte mod huden. Og bambus tillader huden at ånde. Det er vigtigt at vi kvinder holder huden sund og frisk. Huden er vores største organ og vi skal pleje huden med lækkert bambus tøj.

Bambus undertøj er en god investering.

Kvinders hud er sensitiv og vi har brug for blødt og lækkert undertøj, da de sidder helt tæt på huden. Vi skal investere i vores sundhed og velvære. Det giver en meget bedre fornemmelse, at have et stykke tøj på, der tillader huden at ånde og som giver fuld bevægelsesfrihed. Undertøj til kvinder må ikke stramme. Derfor anbefaler vi undertøj til kvinder i bambus.

Lækker serie af undertøj til kvinder lavet af bambus

Vi har et stort udvalg af Joha’s lækre bambustøj til kvinder i butikken. Det kan kombineres, så du nemt kan skabe dit eget fine sæt. Så måske du er til de fine bambus shorts og en lille top? Eller hvad med en lækker bambus t-shirt og et par fine bambusbukser? Valget er dit – vi er sikker på at det du vælger bliver dit nye yndlings undertøj. Tjek det store udvalg ud hos Scandinavianlux