Bambus bukser til kvinder i top kvalitet

Vi her hos Scandinavianlux elsker et lækkert og blødt par bukser. Vi elsker bukser i høj kvalitet, da det giver en helt anden følelse at have på. Joha har produceret de lækreste bukser til kvinder i økologisk bambus materiale, som er et af de lækreste naturlige materialer. Bambus er et fantastisk lækkert materiale at bruge i tøj, da ikke nok med at det er komfortabelt og blødt, så lader den også din hud ånde. Vi mener alle vores kunder bør eje noget tøj i bambus, og vores bambus bukser er ikke en undtagelse. Den silkebløde følelse mod huden, og den lækre kølende effekt bambus har, holder huden tør og frisk døgnet rundt. Hvis man får det for varmt, så absorberer bambus sved, og holder kroppen tør for fugt og sved.

Joha har produceret de absolut bedre produkter i bambus, uld og uld-silke – og vi er kæmpe fan af deres lækre produkter. Vi har derfor et stort sortiment på vores shop og i vores butik, da vi mener det er det bedste på markedet. Ikke nok med en topkvalitet, så er det tøj til enormt skarpe priser, da alle skal skal kunne gå i komfortabelt kvalitets tøj.

Bambus bukser til kvinder = velvære

Shop vores fine bambus bukser på Scandinavianlux.com, eller i vores butik på Gammel Kongevej, Frederiksber. Kom ind og prøv et par bukser i den lækreste kvalitet. Du fortjener de lækreste bukser, som er så behagelige at have på, og har den bedste pasform.