Joha uld undertrøje med leopard print

Original price was: kr. 269,00.Current price is: kr. 161,00.

Uld og uld-silke undertrøjer til kvinder

Hos Scandinavianlux har vi udvalgt de absolut bedste undertrøjer til kvinder, i de lækreste og blødeste materialer – uld og uld-silke – som er de lækreste kvaliteter i undertøj. Vi har testet forskelligt undertøj, og vi vender konsekvent altid tilbage til danske Joha, og deres lækre undertøj til kvinder, mænd og børn. Joha har produceret deres undertrøjer i det lækreste Merinould, som er den blødeste variant af uld. Vi har også et lækkert udvalg af undertrøjer i uld-silke blandingen, hvor man får en tyndere og mere smidig fiber – hvilket egner sig helt fantastisk i undertøj. Har du ikke prøvet lækre undertrøjer i uld-silke og uld, så er det på høje tid. Vi har et stort udvalg, og vi har helt sikkert også noget til dig.

Vi har undertrøjer i klassiske og neutrale farver, såsom sort, grå, cremefarvet, mørkeblå mm. Farverne er klassiske, og går aldrig af mode. Du har derfor en undertrøje der kan bruges år efter år.

Kvalitets undertrøjer der kan bruges hele året

Vi synes det er vigtigt at have et lækkert udvalg af undertrøjer, som kan bruges både i de kolde måneder, men også i de varmemåneder. Det gode ved Merinould er, at det er varmeregulerende, og tilpasser sig din kropstemperatur. Er det koldt, så varmer undertrøjen dig, og hvis det er varmt, så er ulden god til at køle dig. Derudover er Merinould svedabsorberende, leder fugten væk fra kroppen, så du ikke bliver svedig og fugtig på kroppen. Grundet Johas lækre design, så bruger vores kunder ikke kun deres undertrøje som undertøj, men bruger det også som en sommertop. Vi lover dig, at du bliver glad for din nye undertrøje.

Vask dine uld og uld-silke undertrøjer på et uldprogram på maks 30℃, og med en god uldsæbe. Shop det store udvalg af lækre toppe til kvinder, på Scandinavianlux.com, eller i vores fysiske butik på Frederiksberg.