Joha uld silke shorts blå

Original price was: kr. 159,00.Current price is: kr. 143,00.

Joha uld-silke shorts sort

Original price was: kr. 189,00.Current price is: kr. 170,00.

Joha uld-silke shorts beige

Original price was: kr. 189,00.Current price is: kr. 170,00.

Joha uld silke shorts grå

Original price was: kr. 189,00.Current price is: kr. 170,00.

Joha uld silke shorts med blondekant naturhvid

Original price was: kr. 189,00.Current price is: kr. 170,00.

Kvalitets shorts er en god investering

Vi har et bredt lækkert udvalg af bambus og uld-silke shorts til kvinder. Disse materialer er lækre og bløde, og egner sig derfor fantastisk godt til tøj. Bambus og uld-silke køler kroppen når det er varmt, men holder på varmen, når det er koldt. Kvinder har brug for shorts at høj kvalitet, da de sidder direkte mod huden, og bambus og uld-silke tillader huden at ånde. Disse shorts kan både bruges som sommer shorts, men kan om vinteren også bruges under bukserne, som et ekstra isolerende lag.

Stort udvalg af shorts i bambus og uld-silke

Kvinders hud er sensitiv, og vi har brug for bløde og lækre shorts, da de sidder helt tæt på huden. Vi skal investere i vores sundhed og velvære. Det giver en meget bedre fornemmelse, at have et stykke tøj på, der tillader huden at ånde, og som giver fuld bevægelsesfrihed. Shorts til kvinder må ikke stramme, og det gør de shorts vi har her hos Scandinavianlux ikke. Vi anbefaler shorts i bambus og uld-silke, der lad huden ånde.

Uld-silke kombinationen i shorts er fantastisk til brug, på alle tidspunkter. Kvinder fortjener de bedste shorts der findes. Og det har vi her! Vi har prøvet rigtig mange mærker, men vi vender altid tilbage til Joha. Joha laver nemlig det allerbedste uld-silke shorts til kvinder. De er produceret i et behageligt og blødt design, som er behageligt at have på en hel dag. Du kan sagtens vaske dine uldne shorts, dog skal det være på et uldprogram på maks 30℃, og med en god uldsæbe. På den måde kan du få glæde af dine shorts i mange år.

Tjek det store udvalg ud hos Scandinavianlux.com, hvor vi har et bredt udvalg i forskellige designs og farver. Du er også mere end velkommen til at komme forbi vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg, hvor du kan prøve og mærke de lækre kvalitets shorts.