Viser alle 23 resultater

Cashmere cardigan af den fineste cashmere der findes. Og vi har et bredt udvalg til kvinder og børn i mange lĂŚkre farver bĂĽde. For selvfølgelig skal de smĂĽ ikke snydes for en lĂŚkker cardigan i verdens blødeste uld. Har du ikke før prøvet en cardigan i cashmere, sĂĽ er det pĂĽ høje tid. Der findes nemlig ikke noget lĂŚkrere – og vi har produceret lĂŚkre items af vores eget mĂŚrke og vi er rigtig stolte af dem. Vi har valgt at bruge den lĂŚkreste og fineste cashmere. Og selvom cashmere er dyrere end almindelig uld, sĂĽ er det det hele vĂŚrd! Vi bruger de fineste perlemorsknapper i bĂĽde cardigans til børn og voksne.

Cashmere cardigan til kvinder –  klassisk og lĂŚkker

En cardigan af cashmere til damer har man kendt i mange mange ĂĽr – lige siden Lord Cardigan introducerede hans yndlings sweater med knapper, fordi han ikke brød sig om at trĂŚkke en bluse over hovedet. Vi har altsĂĽ ikke opfundet cardiganen, men vi har udviklet og designet den, sĂĽ den er blevet helt perfekt – efter vores smag. Og vi designer KUN noget vi selv elsker! SĂĽ skulle du fĂĽ lyst til at krybe i en blød og lĂŚkker cardigan – sĂĽ er en cashmere cardigan det helt rigtige valg.

En cardigan i cashmere kan bruges hele ĂĽret

Da cashmere varmer dig, nĂĽr det er koldt – og køler dig, nĂĽr det er varmt, sĂĽ kan du bruge en cardigan af cashmere ĂĽret rundt. I de kolde mĂĽneder har du den over en bluse, skjorte eller kjole og i de varme mĂĽneder tager du den over skuldrene pĂĽ de kølige aftener i stedet for en jakke. Vores kunder har vĂŚret sĂĽ glade for vores design, at vi ogsĂĽ blev bedt om at lave cardigans i den lĂŚkreste cashmere til børn. Og det har vi sĂĽ gjort. Voila – Minilux cardigans i cashmere. SĂĽ lĂŚkre og bløde til de smĂĽ! Vi har et bredt udvalg af skønne farver, sĂĽ du frit kan vĂŚlge din og dit barns yndlingsfarver.