Viser alle 50 resultater

Cashmere sweaters til kvinder

En cashmere sweater er den største luksus. Hvis du vil give dig selv og dine kære det bedste af det bedste, så er det en sweater i cashmere du skal have fat i. En cashmere sweater er nemlig ikke som en almindelig sweater. Cashmere, også kaldet kashmir, giver dig en helt anden velvære, end noget andet produkt kan tilbyde. Cashmere er verdens blødeste og fineste fiber, og derfor er en sweater i cashmere verdens lækreste beklædning.

Hos Scandinavianlux har vi sweaters i cashmere til kvinder i alle aldre, men også børn. For selvfølgelig fortjener de nyfødte små mennesker, at starte livet i en cashmere sweater. Og de større børn elsker selvfølgelig også at krybe i cashmere. Og har man én gang prøvet vores vidunderlige cashmere, så er det altså svært at vende tilbage til en almindelig ulden sweater. Vi har cashmere sweaters til mænd og kvinder. Både med rund hals og v-hals. Så du frit kan vælge din stil. Vi designer kun det vi selv elsker, og går med hver eneste dag.

Cashmere uld sweater – verdens bedste investering

En sweater i cashmere uld er selvfølgelig dyrere end en sweater i acryl, men til gengæld giver cashmere også en langt bedre komfort. Velværen ved cashmere kan ikke beskrives – det skal simpelthen prøves. Så nok er cashmere dyrere, men du får også en kvalitet i verdensklasse. Intet slår velværen ved cashmere. Det er alle pengene værd!

Og så passer en cashmere sweater rigtig godt over det lækre uldundertøj fra Joha.

Cashmere sweaters er den ultimative luksus

Når først man har haft den bløde cashmere uld sweater på, er det noget man ikke vil undvære. Cashmere er let, blødt og meget isolerende. Du kan sagtens bruge dine cashmere trøje eller sweater hele året rundt, da cashmere varmer, når det er koldt og køler når det er varmt, det er det cashmere kan. Den fine uld kommer fra geder, som lever frit på sletter i egne med ekstreme temperatursvingninger . Det er disse temperaturforandringer der gør det muligt for cashmere gederne, at udvikle den florlette isolerende uld, så de kan holde varmen om vinteren, og afkøle om sommeren. Når frosten er væk, friserer man ulden af gederne med en stor kam. Den meget fine uld vokser på bugen og halsen af gederne, og det er altså kun en gang om året, at der høstes cashmere. Det betyder også, at når vi kommer til sidst på vinteren, er lagrene tomme for cashmere, da det ikke er et fiber man blot kan producere uanede mængder af. Hver ged producerer op til 160 gram om året, og på verdensplan produceres årligt ca. 10.000 tons. Det gør cashmere til en eksklusiv og eftertragtet fiber. Scandinavianlux har et stort udvalg af skønne huer, cashmere cardigan, pullovers, bukserstrømper og tørklæder i ren cashmere til kvinder. Tjek også vores udvalg af cashmere sweaters til mænd og børn.

Sådan passer du på dit cashmere tøj

Kashmir krymper let, hvis det udsættes for høj temperatur ved vask. Derfor bør du ikke vaske din kashmir ved mere end 30℃, og det må aldrig tørres i tørretumbler. Brug altid et vaskemiddel som er beregnet til uld, og vask i hånd eller på din vaskemaskines uldprogram.

Såfremt dit cashmere tøj ikke er snavset, men måske bare lugter af parfume eller røg, så kan den bare luftes udendørs natten over. Det vil som regel tage lugten og friske tøjet op. På den måde holder dit tøj længere, og du skåner miljøet.