Klassisk cashmere pullover med rund hals grå

Original price was: kr. 1.399,00.Current price is: kr. 699,50.

Klassisk cashmere pullover med rund hals i beige

Original price was: kr. 1.399,00.Current price is: kr. 699,50.

Scandinavianlux klassisk cashmere pullover med v-udskæring i sort

Original price was: kr. 1.349,00.Current price is: kr. 674,50.

Scandinavianlux klassisk cashmere pullover med v-udskæring i grå

Original price was: kr. 1.349,00.Current price is: kr. 674,50.

Scandinavianlux klassisk cashmere pullover med v-udskæring i beige

Original price was: kr. 1.349,00.Current price is: kr. 674,50.

Scandinavianlux klassisk cashmere pullover med rund hals i sort

Original price was: kr. 1.349,00.Current price is: kr. 674,50.

Scandinavianlux oversize cashmere pullover V-hals sort

Original price was: kr. 1.349,00.Current price is: kr. 674,50.

Scandinavianlux oversize cashmere pullover V-hals marineblå

Original price was: kr. 1.349,00.Current price is: kr. 674,50.

Scandinavianlux oversize cashmere pullover V-hals lyseblå

Original price was: kr. 1.349,00.Current price is: kr. 674,50.

Scandinavianlux cashmere pullover i beige kabelstrik

Original price was: kr. 1.699,00.Current price is: kr. 849,50.

Scandinavianlux oversize cashmere pullover V-hals beige

Original price was: kr. 1.699,00.Current price is: kr. 849,50.

Wolford MERINO RIB CARDIGAN

Original price was: kr. 3.530,00.Current price is: kr. 1.765,00.

Wolford CASHMERE TOP LONG SLEEVES

Original price was: kr. 2.745,00.Current price is: kr. 1.372,50.

Cashmere pullovers til kvinder

I denne kategori finder du alt, som du skal bruge til at fuldende garderoben. Du finder nemlig vores fine cashmere pullovers, som hurtigt bliver en favorit i din garderobe. Hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg af cashmere pullovers til kvinder, da vi synes det er den ultimative luksus du kan have på. En pullover i cashmere er produceret i 100% cashmere, hvilket gør pulloveren ekstremt blød og behagelig at have på. Cashmere føles silkeblødt og let, og det er tydeligt at mærke at det er et luksuriøst og eftertragtet råmateriale. Vi har alle prøvet bluser i andre materialer, men der er intet der slår cashmere. Når du har en cashmere sweater på, giver det dig en helt anden form for velvære, og derfor er vores cashmere sweatre den lækreste beklædning man kan have på. Cashmere fiber er dejlig blødt, og kradser ikke.

Vi har produceret og designet vores helt egne cashmere bluser, under vores eget mærke – Scandinavianlux – hvor vi har designet mange forskellige varianter, og de kommer i mange lækre farve. Det har været vigtigt for os at designe dem i et klassisk design, som aldrig går af mode, og som du kan bruge år efter år. Vi har også produceret lækre cashmere produkter, og pullovers til de helt små. De helt nyfødte skal have velbehag i deres tøj, så du kan med god samvittighed give dit barn cashmere tøj på. Cashmere er en sjælden fiber, og er derfor lidt dyrere end andre materialer, men er det hele værd. De er så fantastisk bløde, at man ikke fortryder det på noget tidspunkt. Vi har designet cashmere bluser med rund hals og v-hals, samt designet nogle af dem, så de sidder lidt oversized. Vi har cashmere sweaters og bluser til alle i familien, så der er både til mænd, kvinder og børn. De er alsidige og kan bruges til forskellige lejligheder – fra en afslappet dag derhjemme til en elegant aften ude.

Det er vigtigt at bemærke, at cashmere kræver særlig pleje for at bevare sin kvalitet. Med korrekt vedligeholdelse vil din cashmere sweater forblive en favorit i din garderobe i mange år fremover.

Cashmere sweater dame – blødeste cashmere garn

En cashmere sweater er ikke blot en beklædningsgenstand, men er en investering i både stil og komfort. Denne luksuriøse sweater er lavet af det ekstraordinære cashmere uld, der hentes fra kashmirgeden. Det er denne specielle type uld, der giver cashmere sweaters deres karakteristiske blødhed og isoleringsevne. Dog skal man være forsigtig med sit cashmere tøj, når man vasker det, da det krymper let, hvis man vasker ved for høje temperaturer. Din cashmere sweater skal vaskes i maskinen på et uldprogram på maks 30℃, og med en god uldsæbe. Vi her hos Scandinavianlux kan varmt anbefale de lækre sæber fra Tangent. Vi har udvalgt det bedste sæbe i vores optik, som er skånsomt mod vores tøj. Tangents sæber er helt fantastiske, når tøjet skal vaskes mildt, men effektivt. Tangent er kvalitetssæber, der plejer dit tøj på bedst mulig måde. Når dit cashmere tøj har været i vaskemaskinen, skal det derefter liggetørre, og det gøres bedst på en lige overflade og gerne på et håndklæde.

Har du først prøvet at have en lækker cashmere bluse på, så finder du hurtigt ud af, at det ikke er noget du kan undvære. Cashmere er blødt, let og isolerende. Det gode ved cashmere er også, at man kan bruge det året rundt, da det er temperaturregulerende. Shop det lækre udvalg af cashmere sweaters til damer på Scandinavianlux.com, eller kom forbi vores fysiske butik På Gammel Kongevej, Frederiksberg, hvor du kan prøve og mærke det silkebløde materiale.