Viser alle 10 resultater

Hvad er bedre end et blødt og lunt tørklæde i ren cashmere?

Cashmere tørklæde til kvinder kan bruges året rundt og vi bruger dem selv sommer og vinter – efterår og forår.

Et tørklæde i cashmere til kvinder er meget blødere end noget andet tørklæde. Cashmere er verdens fineste og blødeste uld – og derfor er det rigtig lækkert at have omkring halsen.

Halsen har tynd og fin hud – og uld må ikke kradse. Så har du ikke prøvet et tørklæde i cashmere – så kan vi varmt anbefale det. Vi syntes noget af det lækreste i verden er et blødt og lækkert tørklæde i cashmere. derfor har vi rigtig mange farver og forskellige designs.

Vi har fjerlette cashmere tørklæder, der føles som om de er pustet om halsen.

Og vi har fine cashmere tørklæder i blondestrik. Cashmere tørklæder til hele familien Vi har ikke kun cashmere tørklæder til kvinder og mænd – vi har selv designet fine cashmere tørklæder til babyer og børn. Fordi vi syntes ikke der var ret mange cashmere tørklæder til de små.

Vi har designet dem, så man ikke hænger fast og derfor er de ikke farlige som almindelige tørklæder. Og så kan de vaskes i vores lækre cashmere sæbe fra Tangent.

God gave idé kan være et af vores lækre tørklæder, som vil være en rigtig sød gave idé. Både til kvinden i dit liv – eller manden – eller til det nybagte lille barn. Hos Scandinavianlux har vi et super lækkert udvalg, i forskellige farver. Tag et kig forbi Scandinavianlux.com, og køb dit næste lækre tørklæde.