Viser alle 25 resultater

Joha uld-silke kjole i sort med blonde kant

Original price was: kr. 449,00.Current price is: kr. 404,00.

Joha uld-silke kjole med blonde kant olivengrøn

Original price was: kr. 449,00.Current price is: kr. 404,00.

Scandinavianlux ren cashmere kjole i sort

Original price was: kr. 1.899,00.Current price is: kr. 1.519,00.

Lækre kjoler i blød og lækker kvalitet

Hos Scandinavianlux har vo et lækkert udvalg af kjoler til kvinder, i de lækreste materialer. Vi har kjoler i materialerne: bambus, uld, uld-silke og cashmere, som er lækkert og blødt, men som også er med til at holde en varm. Vi har valgt kjoler fra danske Joha, da deres produkter er lavet af verdensklasse Merinould og bambus. Brandet Joha har vokset ekstremt meget de seneste år, hvor de har fået stor omtale grundet deres lækre kvalitets produkter. Vi har hos Scandinavianlux valgt dem, af præcis den årsag. Vi mener, at kvinder skal have kjoler i den lækreste kvalitet, da de sidder direkte mod huden.

Der er ikke noget værre end at have en kjole på der sidder dårligt, og som er ubehagelig at have på. Kjoler sidder generelt direkte på huden, og derfor er det vigtigt at man er behagelig i den kjole man har på. Vi har udvalgt de lækreste kjoler, i den bedste kvalitet, som enhver kvinde burde have i sin garderobe. Vores kjoler kan bruges i både til hverdag, og til festlige arrangementer. Vi har valgt kjoler der er tidsløse, og som ikke går af mode. Så vi synes, at du skal forkæle dig selv med en kvalitets kjole, som du kan have i mange år.

Forkæl dig selv med en lækker kjole

Tjek det lækre udvalg af kjoler til kvinder ud, hos Scandinavianlux, og forkæl dig selv med en lækker kvalitets kjole. Vi har kjoler i forskellige designs og farver. Du er også mere end velkommen til at komme forbi vores fysiske butik på Frederiksberg, og prøve de fine kjoler.

Vores uld og cashmere kjoler kan vaskes på et uldprogram på maks 30℃, og med en god uldsæbe. Uld sæben går ind og renser dit tøj skånsomt, så du kan få glæde af det i mange år.