Viser alle 14 resultater

Nattøj til kvinder

Hos Scandinavianlux har vi det fineste udvalg af nattøj til kvinder, i lækkert og blødt modal materiale. Vores udvalg strækker sig over pyjamasser, natkjoler og natkåber. Nattøjet føles silkeblødt mod huden, og er derfor enormt behageligt at have mod huden. Modal er et naturligt fremstillet tekstil af cellulose fra bøgetræer, som gør at huden kan ånde, samt at det er temperaturregulerende. Fryser du om natten, så varmer nattøjet dig, og modsat hvis du har det varmt, så køler nattøjet. Vores nattøj mister ikke sin form, og ved vask, så falmer farven ikke.

Modal er på mange områder et bedre tekstil-alternativ end bomuld, da det er absorberende, samt resistent over for krympning. Modal er også det mest miljørigtige alternativ, når man ser på materialer til tøj – det er CO2-neutralt, da der i produktionsprocessen er integreret cellulose-genskabelse.

Vask dit nattøj korrekt

Modal er et stærkt materiale, man skal derfor behandle materialet forsigtigt, så du kan få mere glæde ud af dit tøj, og så det holder sig flot i mange år. Modal kan både vaskes i varmt og koldt vand, og vi anbefaler at du vasker det på et skånsomt vaskeprogram, på maks de 30-40 grader. Man kan roligt vaske sit tøj i maskine, men husk, at alle sarte beklædningsgenstande vil være glade for at blive vasket i hånden. Vask med en god sæbe. Shop vores fine nattøj her på webshoppen, eller kom forbi vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg. Her kan du mærke det silkebløde stof, og se de fine designs.