Viser alle 7 resultater

Rullekraver i 100% cashmere

Rullekrave-blusen har gjort sig et comeback, og hos Scandinavianlux mener vi, at den har gjort det med god grund. Den smarte rullekravebluse er både god til at holde kroppen varm og blød i vintermånederne, men er samtidig også god til at style spændende lag-på-lag looks. Mange kvinder har hver dag en kamp med at finde det rette outfit de skal have på, selvom garderobeskabet er fyldt op med en masse tøj. Hos Scandinavianlux har vi et bredt udvalg af, tidsløse og klassiske rullekraver i 100% cashmere, som du kan få glæde af i mange år, og som ikke går af mode. Vores cashmere rullekraver er bløde, har en kærtegnende følelse mod huden og er varme. Vi producerer med omtanke for miljøet og en bæredygtig fremtid.

Kvalitets rullekraver

Vi sætter en ære i hos Scandinavianlux at skabe de bedste designs til dig og din familie, i de bedste materialer der findes. Du og din krop skal trives bedst muligt i det tøj du går i, og når du først har prøvet at gå i cashmere – så er det ingen vej tilbage. Hos Scandinavianlux har vi designet bløde og lækre cashmere rullekraver til kvinder, og vi er kompromisløse, når det kommer til vores kvalitet og vores designs. Vores design er oftest minimalistisk og simpelt, hvor vi fokuserer på at tilbyde behagelig hverdagsluksus i en ellers travl hverdag.
En cashmere rullekrave er noget af det fineste du kan give dig selv, eller dine kære. Vores rullekraver findes i et bredt udvalg af farver, og samtidig med det, så tilbyder vi altid god kvalitet til en god pris.