Viser 1–60 af 110 resultater

Wolford MERINO TIGHTS LEGGINGS

Original price was: kr. 470,00.Current price is: kr. 235,00.

Wolford uld strømpebukser café au lait

Original price was: kr. 430,00.Current price is: kr. 215,00.

Wolford uld strømpebukser soft cherry

Original price was: kr. 430,00.Current price is: kr. 215,00.

Wolford SHINY SHEER STAY-UP

Original price was: kr. 355,00.Current price is: kr. 177,50.

Strømper til kvinder

Strømper til kvinder. Hos Scandinavianlux har vi et bredt udvalg af bløde og behagelige strømper, i de bedste kvaliteter. Det er vigtigt at have gode strømper på, der hverken kradser eller er generende at have på. Med vores lækre strømper i cashmere, er du sikret behagelige fødder dagen lang. Vi har også et bredt udvalg af det danske mærke Joha, og deres lækre strømper i uld og bambus. Det der er helt fantastisk ved disse kvaliteter er, at de er temperaturregulerende – du er derfor sikret dig varme og tørre fødder. Uld fiberen absorberer alt fugt og sved, og det er især rart, når man har fødderne nede i sko i lang tid i løbet af dagen. Fibrene varmer dine fødder når du fryser, samt køler dem når det bliver for varmt.

Vores uld og cashmere strømper er især gode, når det er koldt udenfor, hvor bambus materialet er rigtig lækkert til de lunere måneder. Bambus er naturens gave til de varme måneder, da bambus køler. Hos Scandinavianlux finder du et stort udvalg af tøj og tilbehør, til skarpe priser. Vi mener at alle sjal have mulighed for at have lækkert og behageligt tøj på.

Kvalitets strømper til kvinder

Du finder det lækreste udvalg af strømper, i flotte farver og design. Vi har både til dig der elsker farve på dine strømper, samt klassiske sorte strømper i alle de lækre kvaliteter. Du kan sagtens vaske dine uldne strømper på et uldprogram på maks 30 grader, og med en god sæbe, der er egnet til at vaske uld tøj. På den måde kan du få glæde af dine strømper i mange år. Shop det lækre udvalg på Scandinavianlux.com, eller kom forbi vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg, og mærk de lækre kvaliteter. Få varme og behagelige fødder året rundt.