Ammeindlæg i uld og uld-silke

Hos Scandinavianlux har vi et lækkert udvalg af ammeindlæg til kvinder, i både uld og uld-silke. Vi synes det er enormt vigtigt for kvinder, at have noget der beskytter brystet, når man ammer. Det er enormt hårdt arbejde for en kvinde at amme sit barn, og kræver en masse tid, og tager derfor også hårdt på kroppen. Brystet skal beskyttes og holdes tørt, og ikke være udsat for alt for meget kulde. Vær allerede klar nu, og køb nogle lækre ammeindlæg i uld og uld-silke hjem. Uld og uld-silke er det lækreste materiale, da det både luner området, samt holder området tørt for væsker, så der mindskes bakterier omkring brystet.

Ammeindlæg i topkvalitet

Vi har her hos Scandinavianlux et stort udvalg af forskellige ammeindlæg fra det danske mærke Joha. Joha laver de absolut bedste produkter, i den lækreste uld kvalitet. De producerer deres ammeindlæg i mange forskellige størrelser, så du vælge hvilket indlæg der passer bedst til dig. Vi har fine design i den lækreste natur farve og i flot sort farve, så de ikke ses igennem BH’en. Uld-silke ammeindlæggende er lavet i lidt tyndere materiale, hvilket gør dem rigtig bløde og behagelige at have på.

Det er altså en vigtig periode den tid hvor du ammer dit barn, og man bruger rigtig mange timer på det. Så sørg for at du har de bedste betingelser for amningen. Shop lækkert udvalg i uld og uld-silke på Scandinavianlux.com. Vi har ammeindlæg i de lækreste kvaliteter, og i de fineste designs og farver.