Cashmere handsker med rib kant i sort

kr. 479,00

Glat strikket cashmere handsker i sort

kr. 459,00

Cashmere handsker med flet mønster i sort

kr. 459,00

Cashmere hansker med ekstra-langt skaft sort

kr. 699,00

Cashmere handsker med rib kant i mørkegrå

kr. 479,00

Glat strikket cashmere handsker i mørkegrå

kr. 459,00

Cashmere handsker med flet mønster i mørkegrå

kr. 459,00

Cashmere handsker med rib kant i lysegrå

kr. 479,00

Cashmere hansker med ekstra-langt skaft grå

kr. 699,00

Cashmere handsker med rib kant i mørk beige

kr. 479,00

Glat strikket cashmere handsker i mørk beige

kr. 459,00

Cashmere handsker med flet mønster i mørk beige

kr. 459,00

Cashmere handsker med rib kant i lys beige

kr. 479,00

Cashmere handsker med rib kant i lys lavendel blå

kr. 479,00

Cashmere handsker med rib kant i isblå

kr. 479,00

Cashmere handsker med rib kant i lyserød

kr. 479,00

Cashmere handsker med rib kant i pink

kr. 479,00

Uldvanter

Hos Scandinavianlux der elsker vi uld, og vi synes det er et helt fantastisk materiale i tøj og handsker. Vi har derfor udvalgt de lækreste handsker og vanter til kvinder fra Joha, som er lækre bløde at have på, og samtidig holder dig dejlig varm i løbet af de kolde måneder. Uld har den fantastiske egenskab, at det varmeregulerende, og derfor er god til at kolde hænderne, hvis det bliver for varmt, og de starter med at blive fugtige. Uldluffer og uldhandsker er rigtige populære, da de er utroligt dejlige og behagelige at have på, også har de samtidig en god pasform.

Lækre cashmere handsker

Vi har derudover det lækreste udvalg af cashmere handsker, produceret i vores eget mærke – Scandinavianlux – og som vi er rigtig stolte af. Cashmere er til enhver tid den ultimative luksus, og vi ønsker kun det bedste af det bedste for vores kunder. Vores cashmere handsker kom i rib, med ribkant, glat strikket og i flet mønster. Vi har valgt de sødeste farver, nemlig beige, sort, grå, lavendelblå, isblå mm. Handskerne er strikket i 100% cashmere, så giver dig varme og bløde hænder i de kolde måneder. Vi mener her hos Scandinavianlux, at alle bør eje et par cashere handsker, eller cashmere fingervarmere, da det er det lækreste materiale.

Tilbehør til hele familien

Ikke nok med de lækreste handsker, så har vi også andet lækkert tilbehør til kvinder, i både cashmere og uld. Vi har lækkert tilbehør som; huer, vanter, sokker eller halstørklæder. Shop det lækre udvalg på Scandinavianlux.com, hvor vi har et stort udvalg af tilbehør til dig, og resten af familien. Vi har nemlig også lækkert udvalg til både mænd og børn. Du finder også vores store udvalg i vores butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg, hvor du kan se og mærke de lækre kvaliteter.