Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Lækker sovemaske & øjenpude fra Holistic Silk

Hos Scandinavianlux har vi det lækreste udvalg af Holistic Silk produkter. Holistic Silk er et engelsk firma med hovedsæde i London, der producerer de lækreste sovemasker & øjenpuder. Hende der står bag mærket er Joanna Weakley, der gennem to årtier har skabt produkter, der skal øge dit velvære. Holistic Silk fokuserer på, at man skal have god søvn og ro omkring det. Det er vigtigt at kunne finde en ro i denne stressede verden vi lever i, og at kunne koble af, og træde væk fra larmen der konstant er der.

Hos Scandinavianlux synes vi det er en god ide at skabe ro omkring sig, og at investere i sug selv, så man skaber en bedre verden at leve i, for en selv. For os mennesker er vores søvn meget vigtig, og helbredet afhænger i den grad også af det. Vores celler og hjerterytme skal stimuleres og fornyes gennem søvn, hvile og ro. Vælg derfor et af de lækre produkter fra Holistic Silk, til at hjælpe dig med at få ro i kroppen og sjælen, gennem en dejlig nattesøvn. Lev livet med ro, og med fokus på de ægte værdier.

Find roen gennem Holistic Silk

Holistic Silk er et verdenskendt mærke, og især for deres lækre sovemasker, som er produceret i ren silke, og har indsyet lavendel, så man dufter den beroligende duft, når man slapper aller mest af. Rigtig godt for din ro og dit helbred. Shop det lækre udvalg af Holistic Silk sovemaske & øjenpude på Scandinavianlux.com. Vi elsker deres masker, og er sikre på, at du også kommer til at elske dem.