Cashmere strømper i lysegrå

kr. 349,00

Cashmere strømper til mænd og kvinder admiralblå

kr. 349,00

Cashmere strømper til mænd og kvinder jeans blå

kr. 349,00

Cashmere strømper til kvinder blå

kr. 349,00

Cashmere strømper til kvinder grøn

kr. 349,00

Cashmere strømper til mænd og kvinder blommefarvet

kr. 349,00

Cashmere strømper til mænd og kvinder lilla

kr. 349,00

Cashmere strømper til kvinder røde

kr. 349,00

Cashmere og uld strømper til kvinder

Hos Scandinavianlux mener vi at du skal værne om dine fødder, og at de fortjener de lækreste strømper, i de lækreste materialer. Der er ikke noget værre end at skulle gå rundt med kolde fødder, og vi har lige det du mangler. Vi har de blødeste strømper i cashmere og uld, som i kradser, og som holder dine fødder varme, og især i de kolde måneder. Man kan bruge sine uld og cashmere strømper året rundt, da de er temperaturregulerende, og dine fødder bliver derfor ikke for varme i løbet af de varme måneder.  Mærk den bløde uld og cashmere, og skab velbehag for dine fødder.

Vores lækre uld strømper får vi fra danske Joha, som skaber det bedste og blødeste tøj, i de bedste materialer. De bruger den lækre Merinould i deres strømper, som et lidt lækrere end almindelig uld. Uld strømper til kvinder er en rigtig luksus.  Uldstrømper giver dine fødder mulighed for at ånde, og har en svedabsorberende effekt, så du altid er komfortabel. Hos Scandinavianlux kan du købe kvalitets uldtøj til skarpe priser, da alle skal have muligheden for at kunne gå i behageligt og komfortabelt tøj.

Kvalitets strømper

Vi har udvalgt de fineste strømper, i de fineste design og flotteste farver. Vi kan god lide det klassiske udtryk, og vores strømper kan altså bruges i enhver situation. Dog har vi også strømper i farverne rød, grøn og blå. Vores sokker består af 40% cashmere, som er perfekt netop til dette. Strømperne kan vaskes på et uldprogram på maks 30℃, og med en god uldsæbe. Så kan du få glæde af dine uldstrømper i mange år. Shop det lækre udvalg på Scandinavianlux.com, og få varme og behagelige fødder året rundt. Du finder også vores udvalg af cashmere og uldstrømper i vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg.