Uld ammeindlæg beskytter dig, når du ammer. At amme sit barn er hård arbejde for kroppen og det er yderst vigtigt at holde sig sund, så amningen fungerer optimalt. Det er vigtigt at holde huden omkring brystet tør og beskyttet mod kulde. Du er det vigtigste for din baby – både som fødekilde og som tryghed. Derfor skal du fungere optimalt. Mange oplever udfordringer med amningen og derfor kan man lige så godt tage sine forholdsregler. Allerede inden du føder kan det være en fordel at have nogle ammeindlæg klar. Uld er et naturligt materiale, der både luner og transporterer væske væk fra huden, samt sørger for at holde bakterier omkring brystet væk.

Mange forskellige ammeindlæg i uld

Vi har mange forskellige ammeindlæg fra Joha i uld. De har forskellig størrelse og du kan vælge, hvad der passer bedst til dig. Derudover har vi både sorte og naturfarvede, så de ikke ses i BH´en. Det er altid en god idé at bruge ammeindlæg i uld – eller ammeindlæg i blandingen uld og silke. Hvad du vælger er op til dig. Uld og silke ammeindlæg er lidt tyndere ende ammeindlæg i ren uld. Joha bruger merinould, der er blødere end almindelig uld. Og derfor får du her nogle rigtig bløde og behagelige ammeindlæg.

Velvære og sundhed er vigtigt for dig og dit barn

Som nybagt mor står man over for en lang række nye udfordringer. Det er hårdt arbejde. Så sørg for så vidt muligt at du trives optimalt. Prøv at få lidt søvn, når baby sover – også selvom du syntes du burde gøre rent eller ringe til svigermor… Klæd dig i behageligt tøj, der gør det nemt at amme. Og find en lækker ammeplads, hvor du og dit barn sidder rigtig godt. Amning er en vigtig periode – og man bruger faktisk rigtig mange timer på at amme. Så drik lækker te – lad verden stå stille og nyd dit lille barn! Det er det vigtigste i verden. Og tillykke med at du er blevet mor! Nu skal du ud og køber lækkert børnetøj til din lille guldklump.