Viser alle 7 resultater

Uld leggings og trusser er velvære til hele familien. Vi har prøvet mange leggings og trusser i uld – men vi vender altid tilbage til Joha ´s lækre uld trusser og leggings. Du får den bedste velvære i dette naturlige materiale. Joha har valgt at bruge merinould og ikke almindelig uld. Merinould er blødere og tyndere end almindelig uld – og derfor er merinould meget velegnet til leggings og trusser. Uld varmer dig, når det er koldt, og køler dig, når det er varmt – og så holder uld dig sund og tør hele dagen. Vi har lækre leggings og trusser i uld til børn og voksne og du kan se det fine udvalg her på siden.

Leggings og trusser i uld er velvære til hele familien

Velvære starter inderst inde. Derfor er det vigtigt at vælge sine materialer med omhu. Vi vælger kun den lækreste uld og den finder du her. Vi har lækre leggings til kvinder og børn i uld og ligeledes fine trusser i uld til både damer og børn. Så det er op til dig at vælge imellem de skønne linier. Farverne kan kombineres med de forskellige toppe for at skabe et unikt og personligt look. Så hvis du vil holde dig selv og dine kære sund og fudl af velvære så skal i prøve vores lækre leggings og trusser i uld.

Joha’s uld kan vaskes

Selvfølgelig kan du vaske den lækre uld fra Joha – vi anbefaler alle vores kunder at bruge den lækre uldsæbe fra Tangent – så er du sikker på et flot resultat, der holder dit yndlingstøj rent og friskt.