Viser alle 7 resultater

Joha uldtøj

Uld leggings og trusser er velvære til hele familien. Vi har prøvet mange forskellige – men vi vender altid tilbage til Johas. Du får den bedste velvære i dette naturlige materiale. Joha har valgt at bruge merinould og ikke almindelig uld. Merinould er blødere og tyndere end almindelig uld – og derfor er merinould meget velegnet til trusser og leggings. Uld varmer dig, når det er koldt, og køler dig, når det er varmt – og så holder uld dig sund og tør hele dagen. Vi har lækkert udvalg til børn og voksne, og du kan se det fine udvalg her på siden.

Velvære til hele familien

Velvære starter inderst inde. Derfor er det vigtigt at vælge sine materialer med omhu. Vi vælger kun den lækreste uld og den finder du her. Vi har lækre leggings til kvinder og børn i uld og ligeledes fine trusser i uld til både damer og børn. Så det er op til dig at vælge imellem de skønne linjer. Farverne kan kombineres med de forskellige toppe for at skabe et unikt og personligt look. Så hvis du vil holde dig selv og dine kære sund og fuld af velvære så skal i shoppe lækkert uldtøj hjem – vi lover dig, du kommer ikke til at fortryde det.

Joha’s uld kan vaskes

Selvfølgelig kan du vaske den lækre uld fra Joha – vi anbefaler alle vores kunder at bruge den lækre uldsæbe fra Tangent – så er du sikker på et flot resultat, der holder dit yndlingstøj rent og friskt.