Viser et enkelt resultat

Hos Scandinavianlux har vi ammeindlæg fra Joha i blandingen Merionould og silke. Dette er et super lækkert materiale, der føles fantastisk mod den følsomme hud. Når man ammer bliver brystet sat på hårdt arbejde – og derfor er det rigtig vigtigt at holde huden omkring brystet sund. Dette gøres nemt og elegant med ammeindlæg i uld og silke. Ulden holder brystet rent og lunt og leder eventuelle lækage af mælk væk fra brystet. Mange ammende døjer med brystbetændelse og det er virkelig ikke rart! Det gør ondt som bare pokker og gør hele amningen til en stresset og ømtålelig affære. Derfor er det vigtigt fra starten at gøre hvad man kan for at undgå disse gener. Ammeindlæget i uld og silke er tyndt og fylder ikke meget i BH´en. Vaskes nemt i maskinen på et uldprogram 30ºc med en uldsæbe.

Ammeindlæg i uld og silke styrker din sundhed

At blive mor er det dejligste i verden! Og når man ammer sit barn er det en meget unik og speciel tid. Men det er også rigtig vigtigt at få amningen ti lat fungere godt, så forløbet fungerer optimalt. Ellers kan det være en rigtig smertefuld og svær tid. Man ammer sit barn mange gange i løbet af døgnet – og det er ikke til at bære, hvis der opstår problemer eller smerte. Derfor er det en god ide allerede indem man føder, at forberede sig på amningen. At have de rigtige hjælpemidler klar. Det er lige fra tøj, der kan ammes i – fx skjorter, der kan åbnes. Det fungerer ikke at stå i toget i en kjole med rullekrave og pludselig er barnet sultent….. Du behøver ikke nødvendigvis at købe specielt ammetøj – Men en god amme BH og nogle løse bluser eller fx din mands skjorter kan være ret cool at bruge i denne periode. Vi anbefaler også at du har et godt sted at sidde – med en god pude – fx en ammepude, så du ikke bukker ryggen for meget og får ondt. Derudover er noget af det vigtigste gode ammeindlæg. Vi sværger til Joha´s ammeindlæg i uld og silke. De beskytter dig mod kulde og fugt og bakterier, og du undgår brystbetændelse. Johas ammeindlæg i silke og uld fylder ikke ret meget i BH´en og kan vaskes hurtigt og nemt. Men det er alligevel rart at have nogle par. Måske også de fine i sort, der ikke kan ses under dine sorte BH´er og måske også nogle hvide ammeindlæg til dine hvide Bh`er. De koster ikke så meget og du skal hels sikkert investere i det. Det er jo din egen og dit barns sundhed vi taler om her.

Sundhed til mor og barn

Vi kan alle blive enige om at barnets sundhed kost er det absolut vigtigste. Derfor er det vigtigt at du også holder dig selv sund og frisk. Et ammeindlæg gør ikke hele arbejdet, men det kan hjælpe dig godt på vej! Du er som mor jo den vigtigste i din babys verden – og derfor skal du passe godt på dig selv. Det er bedre at få lidt søvn end at bage nybagte croissants – så tag en lur og lad bageren bage dine croissanter til mødregruppen!