Viser alle 24 resultater

Hvis du vil have den bedste velvære på kroppen så skal du prøve en bluse i uld og silke. Ulden er ikke bare almindelig uld, men derimod den fine og bløde merinould. Merinoulden blandes med 15% silke, så det bliver ekstra blødt, smidigt og blankt. Dette er virkelig en lækker luksusblanding. Her hos Scandinavianlux er vi faldet pladask for dette lækre materiale. Derfor har vi udvalgt det bedste til dig og hele din familie. Ingen skal snudes for denne fantastiske fornemmelse på kroppen. Vi har et stort udvalg af uld og silke bluser til mænd, kvinder og børn. En bluse i uld og silke er nemlig ikke bare en bluse. Det er ren velvære på kroppen. Joha har fundet en fantastiks balance mellem glat og tynd silke og lun og blød merinould. Vi er fan!

Uld og silke bluser til kvinder

Vi elsker kombinationen af uld og silke,  og selvfølgelig skal alle damer have mulighed for at finde en lækker bluse i denne fantastiske blanding af uld og silke. I vil elske at at tage denne bluse på om morgenen og bare slappe af og føle velvære hele dagen lang. Små og store børn elsker det også! Og de skal absolut ikke snudes for denne velvære. Derfor tilbyder vi her et bredt udvalg af lækre bluser i uld og silke til børn. Til mænd har vi lækre uld og silke bluser i langærmet, kortærmet og med høj hals og lynlås. Kvinderne kan vælge imellem de lækre uld og silke bluser i flere farver lange eller kortærmede – med eller uden blonder.

Silke uld bluse til kvinder – Hold dig lun og behagelig hele dagen

Ønsker du velvære dagen igennem og skal du pleje dig selv og din hud… Så er dette en bluse for dig. Merinoulden luner dig, når det er koldt, og køler dig, når det er varmt. Derudover transporterer merinoulden fugten væk fra kroppen og holder dig tør – selv i stressede situationer. Merinould kommer ikke til at lugte af sved. Dette er blot nogle af fordelene ved denne lækre blanding. Så har du ikke prøvet en bluse i uld og silke før – så er det nok på tide.