Viser alle 42 resultater

Det lækreste tøj til damer i verden er lavet i uld og silke. Uld silke tøj til damer er bare en klasse for sig selv. Det kan ikke sammenlignes med andet tøj. Hvis du ønsker den bedste velvære og sundhed så skal du helt klar vælge kvalitets tøj i silke og uld. Vi har arbejdet mange år med undertøj i silke og uld og vi har prøvet mange mærker, men vi vender gang på gang tilbage til danske Joha´s uld og silke undertøj. Det er fordi Joha laver uld og silke undertøj i verdensklasse. Kvaliteten er i top og priserne er rigtig gode. Vi syntes også at joha´s design er mere feminint og funkrionelt end andet undertrøj i uld og silke.

Tøj i uld og silke – kvalitets investering

Tøj i uld og silke, som eksempelvis undertøj sidder direkte på huden og derfor skal det være af naturlige fibre, som tillader huden at ånde. Vælger du uld silke undertøj er du sikker på at din krop har velvære fra morgen til aften. Din hud kan ånde og du har fuld bevægelsesfrihed. Du holdes lun om vinteren og afkølet om sommeren. Uld og silke beskytter nemlig din hud mod både kulde og varme. Så hvis du vil investere i sundhed og velvære så skal du investere i undertøj i uld og silke. Er du til den rene uld har vi også skønt undertøj i ren uld fra Joha.

Tøj til kvinder i uld og silke – Vi har et bredt udvalg

Vi har udvalgt det fineste tøj i uld og silke til kvinder her i butikken, så du nemt kan vælge dine yndlingsdesigns. Så om du er til det fine cremefarvede, det lækre sorte – eller det skønne mørkeblå er op til dig. Det er også rigtig flot at kombinere de forskellige linier – det giver et unikt og personligt look. Så du kan sagtens kombinere et par sorte uld og silke trusser med en cremefarvet top. Eller et par cremefarvede shorts med en fin cashmere sweater.