Viser alle 16 resultater

Uld silke leggings og trusser er rigtig luksus for din krop. Med et par uld og silke leggings – eller et par uld og silke trusser er du sikret velvære fra morgen til aften. Uld og silke blandingen tillader nemlig din hud at ånde – og da trusser og leggings sidder tæt mod huden er det utroligt vigtigt, at huden trives optimalt. Vi her et lækkert udvalg af både leggings og trusser i uld og silke balnding fra danske Joha. Vi har nøje udvalgt de bedste designs, så du frit kan vælge hvilke trusser og leggings, der passer bedst til dig. Vi har de flotte blå leggings og trusser med fin rib effekt. Vi har de søde og meget feminine naturfarvede trusser og leggins i silke og uld med blonder. Og så har de de lækre klassiske sorte og grå leggings og trusser, der passer i enhver garderobe. Så har du ikke prøvet et par trusser eller leggings i den lækre uld og silke kvalitet – så er det helt klart på tide!

Trusser og leggings til kvinder i uld og silke

Vi har testet mange forskellige mærker af uld. Men vi vender altid tilbage til danske Joha. Joha laver den absolut bedste kvalitet og så er de ikke engang særlig dyrt. Når man tænker over den kvalitet man får – så er det et fund! Vi har testet meget uldtøj i tidernes løb – og Joha´s er simpelthen det bedste! Vi er vilde med kombinationen at merinould og silke. Joha vælger nemlig at bruge merinould i stedet for almindelig uld. Merinoulde er blødere og tyndere end almindelig uld – og derfor egner det sig rigtig godt til tøj, der sidder tæt til kroppen som trusser og leggings. Denne blanding har også 15% silke og derfor får man en strik, der er endnu mere blød og lækker – fin og smidig. Perfekt til undertøj!

Silke trusser, uld underbukser og uld/silke leggins giver velvære

Velvære starter inderst inde på din krop – og derfor skal du vælge trusser og leggins, der er åndbart og naturligt. Det er vigtigt for din hud at kunne ånde, for at kunne trives optimalt. Huden er menneskets største organ – og vi skal passe godt på huden.

Vi har leggings og trusser i uld og silke til damer

Her hos Scandinavianlux finder du et bredt udvalg i trusser og leggnings til hele damer. Vi har leggings både til børn og voksne. Vi syntes familien fortjener det blødeste og det bedste mod kroppen. Her hos os kan du frit vælge hvad der er jeres yndlings farve og design. I kan mix´e og matche som i har lyst – Vores udvalg ser rigtig fint ud, når man blander linierne!