Viser alle 39 resultater

Uld silke undertøj dame

Uld silke undertøj dame. Det lækreste undertøj i verden er lavet i uld og silke. Uld silke undertøj til damer er bare en klasse for sig selv. Det kan ikke sammenlignes med andet undertøj. Hvis du ønsker den bedste velvære og sundhed så skal du helt klar t vælge undertøj i silke og uld. Vi har arbejdet mange år med undertøj i silke og uld og vi har prøvet mange mærker, men vi vender gang på gang tilbage til danske Joha´s uld og silke undertøj. Det er fordi Joha laver uld og silke undertøj i verdensklasse. Kvaliteten er i top og priserne er rigtig gode. Vi syntes også at joha´s design er mere feminint og funktionelt end andet undertøj i uld og silke.

En rigtig god investering i undertøj i uld og silke

Undertøj sidder direkte på huden og derfor skal det være af naturlige fibre, som tillader huden at ånde. Vælger du uld silke undertøj er du sikker på at din krop har velvære fra morgen til aften. Din hud kan ånde og du har fuld bevægelsesfrihed. Du holdes lun om vinteren og afkølet om sommeren. Uld og silke beskytter nemlig din hud mod både kulde og varme. Så hvis du vil investere i sundhed og velvære så skal du investere i undertøj i uld og silke. Er du til den rene uld har vi også skønt undertøj i ren uld fra Joha.

Vi har et bredt udvalg af undertøj i uld og silke

Vi har udvalgt det fineste undertøj i uls og silke her i butikken, så du nemt kan vælge dine yndlingsdesigns. Så om du er til det fine cremefarvede, det lækre sorte – eller det skønne mørkeblå er op til dig. Det er også rigtig flot at kombinere de forskellige linier – det giver et unikt og personligt look. Så du kan sagtens kombinere et par sorte uld og silke trusser med en cremefarvet top. Eller et par cremefarvede shorts med en fin cashmere sweater.