Viser alle 23 resultater

Uld silke undertrøje dame

En uld og silke undertrøje til damer er verdens lækreste uldne undertøj. Vi har testet mange uld og silke undertrøjer i vores tid, men vi vender altid tilbage til Joha´s undertrøjer. Joha bruger den lækreste merinould til deres undertrøjer, og det gør dem ekstra bløde og lækre. Merinould er tyndere og blødere en almindelig uld. Og kombineret med silke får man en tynd og smidig fiber, der egner sig perfekt til undertrøjer. Vi er fuldstændig vilde med kombinationen af 85% merinould og 15% silke. Og har du ikke prøvet en undertrøje i uld og silke, så er det på høje tid. Vi har meget lækkert uld-silke undertøj til kvinder – og vi anbefaler det til alle vores kunder.

Stort udvalg i lækre undertrøjer i silke og uld

Her hos Scandinavianlux har vi et bredt udvalg i skønne uld og silke undertrøjer. Du kan vælge mellem de lækre farver fra den fine cremefarve til mørkeblå og sort og grå. Alle farver er meget klassiske og går aldrig af mode. Derved har du en uld og silke undertrøje som du kan bruge år efter år.

Uld og silke undertrøje til damer kan bruges hele året

Du kan bruge din uld og silke undertrøje hele året, da merinould varmer dig, når det er koldt og køler dig, når det er varmt. Derudover leder det fugten væk fra kroppen, så du ikke bliver fugtig eller sveder. Mange af vores kunder bruger vores uld og silke undertrøjer som en sommertop i de varme måneder og som en ulden undertrøje, når det er koldt. Vi lover dig at du bliver glad for din nye uld silke undertrøje dame.