Viser alle 12 resultater

Uld t-shirts dame

I en merinould t-shirt er du sikret velvære mod kroppen dagen igennem. En t-shirt i uld beskytter dig nemlig ikke bare mod kulde og varme – den holder dig også tør og frisk. Vi har stor erfaring med t-shirts i uld og vi anbefaler altid vores fantastiske uld og silke t-shirts til vores kunder. Hvis du ønsker maksimal velvære hele dagen – så skal du prøve en t-shirt i uld. En t-shirt er nemlig ikke bare en t-shirt. Vi kender allesammen t-shirts i bomuld, men dette er altså en helt anden leg. Mange forbinder måske en ulden t-shirt med en skiferie, men der tager du helt fejl. Man kan nemlig sagtens bruge en t-shirt i uld til hverdag – enda også om sommeren.

T-shirt i uld til damer kan bruges året rundt

En dame t-shirt i uld kan sagtens bruges om sommeren også. Vi lever nemlig i et lumsk klima – og derfor kan man let få brug for lidt varme i løbet af dagen. Vi har stor erfaring med uld, og vælger kun det absolut bedste til dig. Derfor har vi et bredt udvalg af Joha´s lækre produkter. Joha laver deres t-shirts i merinould, der er både tyndere og blødere end almindelig uld. Derfor er det særdeles velegnet til uld t-shirts til damer. Merinould varmer dig, når det er koldt, og køler dig, når det er varmt. Desuden tillader ulden at huden kan ånde frit – og du bliver ikke for varm eller sveder. Vi har også en masse andet lækkert uldundertøj til damer fra Joha.

Stort udvalg af lækre t-shirts i uld hos Scandinavianlux

Vi har et bredt udvalg af uld t-shirts dame her på siden. Du kan vælge mellem de langærmede eller de kortærmede – og du kan vælge mellem forskellige farver. Hvem kan sige nej til en fin mørkeblå t-shirt i uld – eller den klassiske sorte uld t-shirt…. Vi har også de lidt tyndere bluser i uld og silke blanding fra Joha, eller langærmet t-shirts, som bestemt også er værd at kende til…..