Wolford uld strømpebukser café au lait

Original price was: kr. 430,00.Current price is: kr. 215,00.

Wolford uld strømpebukser soft cherry

Original price was: kr. 430,00.Current price is: kr. 215,00.

Uld strømper kvinder

Hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg af uld strømper til kvinder, og vi elsker et lækkert par strømper, der både holder fødderne lækre varme og fri fra fugt, og som ikke kradser. Her kommer uld strømper ind i billedet, fordi det er den rene luksus at tage på fødderne. Man glemmer oftest fødderne, og til tider tager man bare de strømper på der ligger inde i skabet. MEN – ikke længere!

Giv dine fødder komfort dagen lang, vi lover dig, det gør en forskel. Mange af os har sko på i over otte timer i løbet af en dag, og det kan hurtigt give varme og fugtige strømper. Uld strømper er lavet af den lækreste Merinould, som er varmeregulerende, og som er fantastisk til at køle fødderne ned hvis det bliver for varmt i skoen. Uld er selvfølgelig også fantastisk til at varme fødderne, når det er koldt udenfor. Vores lækre uldstrømper er også fugt absorberende, så du får tørre og varme fødder dagen lang.

Velvære = uld strømper

Her hos Scandinavianlux synes vi at kvinders velvære er vigtig, og at velvære i høj grad kommer af varme og bløde fødder. Forkæl dig selv med de lækreste strømper i uld, fra det danske mærke Joha. Vi har strømper i de fineste designs og farver, så forkæl dig selv med et par lækre strømper. Vi bruger strømper nærmest året rundt, hvorfor ikke vælge strømper der giver velvære hver dag du tager dem på.

Vi har hos Scandinavianlux er stort udvalg af strømper i mange forskellige lækre fibre, som for eksempel uld og cashmere. Shop blandt et lækkert udvalg af strømper på Scandinavianlux.com, eller i vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg. Vi har helt sikkert det du står og mangler.