Viser alle 17 resultater

Uldundertrøje til damer

Vi har et stort udvalg af uldundertøj i merino uld til kvinder. Vi har håndplukket de bedste uldundertrøjer både kortærmet og langærmet til dig som du kan vælge imellem. Her på siden finder du vores yndlings dame undertrøjer. Og vores kunder er enige! Vores undertrøjer er lavet ar merinould, der er blødere og finere end almindelig uld. Merinould beskytter bedre og kradser ikke. Vi har et stort udvalg af Joha´s lækre uldundertrøjer så kan du vælge hvilken uldundertrøje, der skal beskytte dig og holde dig sund og frisk. Det er nemlig ikke for sjov at uld har et fantastisk godt ry. I mange år har ulden været kendt for sine gode egenskaber. Den luner dig, når det er koldt – og køler dig ned, når det er varmt. Derudover transporterer merinould fugten væk fra huden, så du forbliver frisk hele dagen – eller natten.

Uldundertrøjer kan bruges året rundt

Uldundertrøjer er ikke kun fantastiske til vinterbrug. Vores kunder bruger undertrøjer i uld året rundt. De kan nemlig nemt fungere som en lille top i sommermånederne. Uldundertrøjer bliver nemlig ikke fugtige og laver skjolder – som fx bomuld. Vi har også et stort udvalg i uldundertrøjer til damer i blandingen merinoululd og silke. Denne blanding er tyndere og blankere og egner sig særdeles godt til de varme måneder. Uld og silke kombinationen er fantastisk blød og eksklusiv. Vi har hos Scandinavianlux udvalgt disse fine modeller, fordi vi selv elsker og bruger dem.

Uldundertrøjer kan også fungere som nattøj

Hvis du ønsker dig noget eksklusivt og behageligt nattøj – hvorfor så ikke hoppe i en ulden undertrøje. Du får den bedste nattesøvn i uld – eller uld og silke blandingen. Tillader huden at ånde og strammer ikke. Og så er de super nemme at vaske – vi bruger altid – og anbefaler de lækre sæber fra Tangent.

Stort udvalg af lækre undertrøjer i uld

Her kan du se vores store udvalg af lækre undertrøjer i uld – og mon ikke der også er en, der passer perfekt til dig. Du kan vælge de fine toppe med stropper – eller de lækre uldundertrøjer med lidt bredere stropper. Er du til en ulden t-shirt? Eller måske en lækker langærmet bluse i uld? Valget er dit…. Du bliver så glad for din nye uldundertrøje ligegyldigt hvad du vælger. Se vores store udvalg af uld/silke undertøj lige her. Og shop uldundertrøje dame på Scandinavianlux.com