Joha uld silke shorts blå

Original price was: kr. 159,00.Current price is: kr. 143,00.

Joha uld-silke shorts sort

Original price was: kr. 189,00.Current price is: kr. 170,00.

Joha uld-silke shorts beige

Original price was: kr. 189,00.Current price is: kr. 170,00.

Joha uld silke shorts grå

Original price was: kr. 189,00.Current price is: kr. 170,00.

Joha uld silke shorts med blondekant naturhvid

Original price was: kr. 189,00.Current price is: kr. 170,00.

Shorts til kvinder

Shorts til kvinder, det har vi et stort udvalg af her hos Scandinavianlux. Vi elsker shorts, og vil elsker den følelse shortsene har mod huden. Vores shorts kan bruges selvstændigt, men fungerer også helt fantastisk som undertøj under et par bukser, og er især lækkert under de kolde måneder vi har her i Danmark. Det ekstra isolerende lag holder dig dejlig varm i løbet af hele dagen. De er temperaturregulerende, så hvis du får det for varmt med shortsene på, så er de også fantastiske til at holde dig nedkølet. Den absorberer fugten, og holder huden lækker og tør. Vi mener at alle fortjener tøj i den bedste kvalitet, som ikke koster en formue. Du finder vores udvalg af shorts fra Joha, til fordelagtige priser, forny derfor garderoben med et par fine shorts, i den absolut bedste kvalitet.

Storts i topkvalitet

Vi skal sørge for at passe vores hud, og det gør vi med tøj i de blødeste og lækreste kvaliteter, som ikke kradser. Vi skal investere i vores sundhed og velvære. Det giver en meget bedre fornemmelse, at have et stykke tøj på, der tillader huden at ånde og som giver fuld bevægelsesfrihed. Shorts til kvinder må ikke stramme. Derfor anbefaler vi shorts i bambus og uld-silke.

Uld og silke kombinationen er det lækreste, da shortsene produceres i et mere tyndt materiale, som er rigtig behageligt som undertøj. Vi har mange kunder der foretrækker uld-silke kombinationen, da det føles lettere og blødere mod huden. Vi kan kun give dem ret, uld-silke fungerer fantastisk som undertøj. Vi har prøvet rigtig mange mærker, men vi vender altid tilbage til Joha. Tjek det store udvalg ud hos Scandinavianlux.com, hvor vi har et bredt udvalg af shorts i bambus og uld-silke til kvinder, eller i vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg.