Viser 1–60 af 151 resultater

Wolford tøj

Wolford blev grundlagt i 1949 i Østrig, og er i dag et stort luksus fashion brand. Wolford er især kendt for deres kvalitetsstrømper, som er produceret i innovative materialer, og som er strikket i en helt speciel teknik. Wolford tøj og strømper er både funktionelle og elegante, og kan både bruges til festlige lejligheder og som hverdagsbrug.  Ud over de luksurøse strømper, finder du også en stort udvalg af ready-to-wear tøj, som også udtrykker kvalitet og elegance. Hos Scandinavianlux finder du et stort udvalg af kjoler, nederdel, bodystockings, bukser etc. Med den lækre kvalitet, og de fine stilrene designs, har Wolford etableret sig et førende navn i modebranchen.

Wolford tøj til enhver lejlighed

Hos Scandinavianlux har vi et strømper fra Wolford til enhver lejlighed, i de absolut lækreste kvaliteter.Vi har strømpebukser med og uden shaping, samt klassiske design og trend design. Vores fine trend strømper kommer i mange fine farver og mønstre. Det gode ved Wolfords strømper er, at de er produceret i ekstra-stærkt materiale, der gør dem mere holdbare, og ikke lige så let løber. Vi anbefaler vores kunder at investere i et par lækre Wolford strømpebukser, som der er længere holdbarhed på, så du kan have glæde af dem i lang tid.

Vi har også det fineste tøj, som er moderne og stilrene. Det er perfekt til dig der vil føle dig selvsikker og komfortabel i dit tøj, dagen lang. Tøjet er designet til at passe perfekt til din krop, og skabe den fineste silhuet.

Dit Wolford tøj kan sagtens vaskes på et almindeligt vaskeprogram på maks 30 grader. Shop de fine Wolford items lige her hos Scandinavianlux.