Wolford tilbehør

Hos Scandinavianlux finder du et bredt udvalg af Wolford tilbehør. Vi har blandt andet Wolfords gode sæbe til hånd- og maskinvask, samt vaskeposer, der sørger for at beskytte dit yndlings Wolford tøj, samt forlænger levetiden på det. Deres delikate sæbe er skånsom mod de fine materialer der er brugt i tøjet, og bevarer farverne, mens vaskeposerne sikrer, at strømpebukserne ikke bliver udsat for unødig friktion eller træk under vasken. Med Wolford’s specialdesignede handsker, undgår du at dine smykker og negle forårsager små skader. Vi har derudover stop-slipping fra Wolford, som hjælper når du har dine Wolford-strømpebukser på, så dine fødder ikke glider rundt.

Vi anbefaler alle vores kunder til, at købe en Wolford sæben til Wolford produkterne, for at holdbarheden er længere. Vi sværger til Wolfords lækre sæber, som i vores optik er den bedste sæbe, til at beskytte ens tøj. Se vores lækre udvalg af Wolford tilbehør ud, på Scandinavianlux.com, eller i vores butik på Frederiksberg.

Brandet Wolford

Brandet Wolford blev grundlagt i 1949 i Østrig, og er i dag et stort luksus fashion brand. Wolford er især kendt for deres kvalitetsstrømper, som er produceret i innovative materialer, og som er strikket i en helt speciel teknik. Wolford tøj og strømper er både funktionelle og elegante, og kan både bruges til festlige lejligheder og som hverdagsbrug. Ud over de luksuriøse strømper, finder du også en stort udvalg af ready-to-wear tøj, som også udtrykker kvalitet og elegance. Wolford har sørget for at producerer det bedste tilbehør, så forlænger levetiden på dine yndlings Wolford produkter.