Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Wolford udsalg

Hos Scandinavianlux har vi de lækreste sæsonvarer fra Wolford på udsalg. Står du og mangler en bodystocking til hverdagsbrug, eller en festlig kjole til en speciel lejlighed, så har vi en masse fine items fra Wolford, hvor du kan spare op til 50%. Vi har også et stort udvalg af strømpebukser, i mange fine farver og mønstre. Du finder samtidig strømpebukserne i forskellige kvaliteter, hvor vi har alt fra almindelige nylonstrømpebukser, til strømpebukser der er produceret i den fineste og blødeste merinould. Det gode ved Wolfords strømper er, at de er produceret i ekstra-stærkt materiale, der gør dem mere holdbare, og ikke lige så let løber. Vi anbefaler vores kunder at investere i et par lækre Wolford strømpebukser, som der er længere holdbarhed på, så du kan have glæde af dem i lang tid.

Høj kvalitet og stilrene styles

Wolfords tøj er i en kvalitet uden lige. Det er det perfekte tøj til dig der vil føle dig selvsikker og komfortabel dagen lang. Tøjet er designet til at passe perfekt til din krop, og skabe den fineste silhuet. Wolfords materialer er bløde og strækbare, og føles oftest som en anden hud, når du har deres tøj på.

Wolfords tøj kan vaskes på et vaskeprogram på maks 30 grader, hvor uld og cashmere tøjet skal vaskes på et uldprogram på maks 30 grader, for at man ikke ødelægger den fine uldfiber. Vi anbefaler derudover at du bruger en uldsæbe.

Shop udsalget lige her hos Scandinavianlux – vi har helt sikkert noget til dig.