Bambus mænd

Hos Scandinavianlux udbyder vi bambus tøj til mænd, kvinder og børn. Vores bambusprodukter til mænd har den maksimale kvalitet og komfort, og er samtidig lugtafvisende, svedabsorberende og temperaturregulerende. Vores bambustøj til mænd udtrykker et afslappet-look, men er samtidig elegant, så man ser skarp ud i enhver situation. Hos Scandinavianlux er vores produkter et udtryk for alsidighed, samtidig med at det er komfortabelt og bevægeligt tøj. Vores mandlige kunder er helt vild med det lækre bambus tøj vi har, og mange af dem vælger faktisk også at bruge det som nattøj, da bambus føles så utroligt blødt og behageligt mod huden. Det er det danske mærke Joha, der har produceret og designet dette lækre bambus tøj til mænd, og de er ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller design. Vi er helt vilde med Joha, og deres topkvalitet produkter til mænd.

Vask dit bambus tøj med Tangents lækre sæber

Hos Scandinavianlux anbefaler vi alle vores kunder, at købe Tangents lækre sæber med hjem, når de shopper tøj i bambus, uld, uld-silke og cashmere. Disse lækre kvaliteter er af en meget fin fiber, som man skal pleje nænsomt, så man ikke ødelægger det. Mange af os har sikkert prøvet at vaske vores tøj helt forkert, og at det pludselig kommer ud helt skrumpet og ødelagt. Vask altid dit delikate tøj på et uldprogram på maks 30 grader. Tøjet kan også sagtens vaskes i hånden.

Tjek det lækre udvalg af bambus tøj til mænd ud på Scandinavianlux.com, eller i vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg.