Viser alle 36 resultater

Bluser til mænd

Hos Scandinavianlux har vi et lækkert og stort udvalg af bluser til mænd, i de absolut bedste materialer der findes. Vi har nemlig bluser i cashmere, bambus, uld-silke og Merinould, som er de lækreste kvaliteter man finder i tøj. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og defor har vi samlet det lækreste udvalg af bluser. Der er ikke noget værre end at have en bluse på der kradser, eller hvor man føler, at kroppen og huden ikke kan ånde. Alle vores bluser tillader huden at ånde, samtidig med at de ikke kradser på nogen måde.

Vi har de lækreste bluser i bambus, uld og uld-silke fra danske Joha, der med deres herre linje – Johansen – har produceret det lækreste tøj til mænd, i de bedste kvaliteter. De designer deres bluser bløde, komfortable og tidsløse. Man kan bruge sine bluser år efter år, da de ikke går af mode, og samtidig er de lavet af så god en kvalitet, at de ikke går let i stykker. De skal selvfølgelig vaskes og behandles nænsomt, da det er delikate materialer. Vi har bluser i langærmet, kortærmet, samt med høj hals – så har du ikke prøvet en bluse i cashmere, uld, uld-silke og bambus, så er det på høje tid.

Velvære er bluser i topkvalitet

Vi har et stort udvalg af bluser til kvinder, mænd og børn. En bluse er nemlig ikke bare en bluse, det er ren velvære på kroppen. Tag derfor et kig på vores lækre bluser i uld, uld-silke, bambus og cashmere, her på Scandinavianlux.com.