Viser alle 13 resultater

Johansen uld-silke langærmet t-shirt med rullekrave sort

Original price was: kr. 499,00.Current price is: kr. 449,00.

Johansen uld-silke langærmet t-shirt sort

Original price was: kr. 449,00.Current price is: kr. 404,00.

Johansen uld-silke langærmet t-shirt med rullekrave grå

Original price was: kr. 499,00.Current price is: kr. 449,00.

Johansen uld-silke langærmet t-shirt grå

Original price was: kr. 449,00.Current price is: kr. 404,00.

Langærmet bluser til mænd

Hos Scandinavianlux har vi arbejdet med tøj i mange år, og vi kender til tøj i topkvalitet. Vi er kompromisløse, og har kun tøj i de lækreste kvaliteter her på shoppen og i vores butik. Vi har de – i vores optik – de lækreste langærmet bluser til mænd, i de lækre fibre: uld, uld-silke og bambus. Danske Joha har produceret og designet de fineste langærmet bluser, i flotte klassiske designs og farver. Vi har både langærmet bluser med og uden rullekrave.

I de lækre langærmet bluser af uld, er der blevet brugt Merinould, som er end tyndere, lækrere og blødere uld, end den almindelige, og er derfor velegnet i de lækre langærmet bluser. Vi har også bluser i uld-silke kombinationen, hvor der er brugt 85% Merinould og 15% silke, og som er langt finere i tråden og har et mere blankt udtryk. De lækre bambus bluser kan bruges året rundt, men fungerer rigtig godt til om sommeren, da bambus materialet har en kølende effekt, som er helt fantastisk på en varm dag.

Langærmet bluser, i de lækreste materialer

Vi har her hos Scandinavianlux nøje udvalgt de fineste og blødeste langærmet bluser til mænd, i forskellige varianter, linjer og farver. Vi har valgt de bedste materialer, som giver dig velvære hele dagen lang. Hos Scandinavianlux har vi sørget for mange forskellige overdele til mænd. Søger du lækkert tøj i cashmere til mænd, har vi selvfølgelig også det! Tjek alle de lækre items til mænd ud, på Scandinavianlux.com