Viser alle 6 resultater

Bukser og lange underbukser til mænd i topkvalitet

Hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg af bukser og lange underbukser til mænd, som er produceret i de lækreste og blødeste materialer. Vi har de lækreste bukser i 100% cashmere materiale, og så har vi de lækreste lange underbukser i bambus, uld og uld-silke. Vi elsker gode materialer, da vi mener det er vigtigt at man føler velvære i sit tøj, dagen lang. Joha har produceret og designet de lækreste lange underbukser til mænd, som passer perfekt som et ekstra isolerende lag under bukserne, eller når man eksempelvis skal på skiferie, og ønsker det ekstra varme lag. Mange af vores kunder kan også rigtig god lide at sove i dem, da de er så bløde. Især vores bambus lange underbukser er populære at sove i, da bambus luner godt, og samtidig køler kroppen, hvis det bliver for varmt i løbet af natten. I de lange underbukser i uld og uld-silke, der er de produceret i det lækreste Merinould, som er en finere og tyndere uld, end den almindelige. Joha laver altså bukser og undertøj i verdensklasse, med de lækreste produkter. Alle Johas produkter er EU ECOLABEL godkendt.

Hyggebukser til mænd i de bedste kvaliteter

Hos Scandinavianlux går vi meget op i kvalitet, bæredygtighed og miljøet. Det er meget vigtigt for at, at de brands vi arbejder sammen med, lægger stort vægt på den miljøvenlige produktion af deres produkter, og det gør vi selvfølgelig også selv, med vores to cashmere linjer – Scandinavianlux og Minilux. Vi producerer kun vores cashmere hos medlemmer af SFA.

Shop vores lækre udvalg af bukser og lange underbukser til mænd, på Scandinavianlux.com, eller i vores butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg.