Viser alle 3 resultater

Cashmere bukser til mænd er det lækreste man kan forestille sig. VI har de dejligeste cashmere bukser både til mænd, kvinder og børn. Vi elsker bukser i cashmere og syntes alle i familien skal have mindst ét par! Cashmere er den blødeste uldfiber der findes og derfor får du de blødeste cashmere bukser. Vi har cashmere leggings til damer i ren cashmere og cashmere med elastan. Vi har også cashmere hygge bukser med fine større til både mænd og kvinder. Ikke bare er de super behagelige – de er også rigtig flotte. Du kan sagtens bruge dem på gaden, da de ikke ligner almindelige joggingbukser. Vi har kunder, der styler dem med en lækker bluse og et par flotte sko – og så kan de bruges på de dyreste restauranter!

Cashmere bukser til mænd året rundt

Du kan bruge dine cashmere bukser året rundt, da cashmere varmer dig om vinteren og køler dig om sommeren. Cashmere er ikke som almindelig uld. Cashmere er blødere, mere smidig og giver kroppen den bedste velvære. Mange har fået øjnene op for bukser i cashmere, da det luner helt ekseptionelt godt. Samtidig har du ikke følelsen af, at det bliver for varmt. Du er med andre ord veltempereret hele dagen – hele året. Derfor en rigtig god investering, selvom ægte cashmere jo altid ligger i den eksklusive og dyre ende af skalaen.

Mini bukser i cashmere

Vores børnelinje Minilux har cashmere bukser til de små. Super søde og super behagelige. For selvfølgelig skal de mindste også nyde velvære i de lækreste bukser man kan få! Vores kunder har virkelig fået øjnene op for vores børnekollektion de sidste par år. Og det betyder, at vi sælger rigtig godt af det bløde cashmere til de små. Og som vi siger: Man skal pakke sit guld ind i cashmere!