Viser alle 10 resultater

Hos Scandinavianlux har vi designet bløde og lækre cashmere pullover´s til både mænd og kvinder længe. Vi sætter en ære i at blande et godt designe med en fantastisk kvalitet. Og derfor bruger vi den fineste cashmere fra Mongoliet. Mongoliet har de fineste cashmeregeder, der laver den fine cashmerefiber. Cashmere geden lever kun i områder, med ekstremt skiftende temperature. Det skal være minus 40 grader om vinteren og plus 40 grader om sommeren for at den udvikler den fineste cashmere. Geden kæmmes forsigtigt én gang om året, når frosten har forladt Gobiørkenen. Der går omkring 3- 8 geders cashmere til en cashmere pullover.

En cashmere pullover til mænd for livet

Med en cashmere pullover er noget af det fineste du kan give dig selv eller dine kære. En cashmere pullover er en investering for livet, da den holder længe hvis du behandler det ordentligt. Du skal betragte din cashmere pullover som din krops bolig. Den beskytter dig dagen igennem og giver dig velvære. Så nok er en cashmere pullover dyrere end en trøje i acryl, men den er altså også tusinde gange mere fantastisk!

Klassisk design til herre og damer

Vi har ikke opfundet pulloveren, med vi har designet dem som vi selv står og mangler. Vi designer nemlig med hjertet og ud fra hvad vi selv elsker at gå med. Det skal være en lækker pullover, også til kvinder, i en god kvalitet med nogle fede detaljer. Så bliver det nemlig en cashmere pullover som man vil have på igen og igen – år efter år! Du kan nemlig vaske den nemt med vores skønne cashmere sæbe.