Viser alle 10 resultater

Scandinavianlux har de lækreste cashmere sweaters mænd. Her kan du vælge mellem vores bedste herre sweaters. Vi har gjort os umage med at finde den bedste kvalitet af cashmere til dig, så du kan få en cashmere sweater i verdensklasse. Du skal betragte en cashmere sweater som din krops værelse. Det skal være et smukt og lækkert værelse. Din krop har brug for en god varmeregulering, så du ikke bliver for varm i butikkerne med alt dit overtøj – eller fryser, når du går udenfor. Her er cashmere fantastisk! Cashmere varmer 8 gange mere end almindelig uld – og køler dig ned langt bedre end uld fra får. Det skyldes at cashmere kommer fra cashmeregeden, der lever i Gobiørkenen, hvor den udsættes for et enormt temperatur skift. Her er det minus 40 grader om vinteren og plus 40 grader om sommeren. Cashmere gederne er i stand til at regulere deres temperatur fordi cashmerefibren er så fantastisk.

Cashmere sweater til mænd

Måske du allerede har prøvet en cashmere sweater – hvis ikke så er det på høje tid. Det er blandingen af luksus og komfort, der er alle pengene værd. Du er velklædt på den mest behagelige måde. Så bliver det ikke bedre! Vi har sweaters med rund hals og sweaters med v-hals. Så du kan vælge hvilken stil, der passer bedst til dig. Går du med skjorte, slips eller butterfly så er det rigtig flot med en v-hals. Går du mest i t-shirts så er en cashmere sweater med rund hals rigtig flot. Og så passer vores lækre cashmere rigtig godt over det lækre uldne undertøj fra Joha.

Udover at have et lækkert udvalg af cashmere sweaters til mænd har vi også et stort udvalg af cashmere sweaters til kvinder