-50%
Scandinavianlux cashmere hyggebukser gråblå-0
Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Scandinavianlux cashmere hyggebukser gråblå

Original price was: kr. 1.999,00.Current price is: kr. 999,50.

Bukser i cashmere til mænd

Hos Scandinavianlux har vi et lækkert udvalg af bukser til mænd, i den lækreste kvalitet. Vores lækre bukser i cashmere kommer både til mænd, kvinder og børn, og vi er helt vilde med det lækre design. Cashmere bukser er den ultimative luksus du kan forkæle dig selv med, og vi synes her hos Scandinavianlux, at alle i familien fortjener mindst et par. Vores cashmere bukser er produceret i 100% cashmere, og føles derfor enormt blødt mod huden. De kan derudover bruges året rundt, da de er temperaturregulerende, og tilpasser sig din kropstemperatur. Får du det for varmt, så køler cashmeren dig, og hvis du fryser, så varmer den dig. Vores cashmere bukser fungerer derfor også som hyggebukser. Vores cashmere bukser kan både bruges derhjemme, men også ude – og kan samtidig styles til fint brug.

Bukser i cashmere til hele familien

Mange har fået øjnene op for bukser i cashmere, da det luner helt exceptionelt godt. Samtidig har du ikke følelsen af, at det bliver for varmt. Vi mener derfor hos Scandinavianlux, at det er en fantastisk god investering.

Vi har også designet den fineste linje til børn – Minilux – hvor vi har designet og produceret de fineste små bukser til babyer og større børn. Vores cashmere bukser til børn er naturligvis også i 100% cashmere materiale, og er derfor super bløde og behagelige mod de små ben. Du kan med god samvittighed give dit barn cashmere tøj på – det er den ultimative luksus for dem også. Shop vores lækre udvalg på Scandinavianlux.com, eller i vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg.