Viser alle 26 resultater

Cashmere strømper til mænd bordeaux

kr. 349,00

Cashmere strømper i lysegrå

kr. 349,00

Cashmere strømper til mænd og kvinder admiralblå

kr. 349,00

Cashmere strømper til mænd og kvinder jeans blå

kr. 349,00

Cashmere strømper til mænd og kvinder blommefarvet

kr. 349,00

Cashmere strømper til mænd og kvinder lilla

kr. 349,00

Strømper til mænd

Strømper – til mænd. Står du og mangler bløde strømper, der hverken kradser eller sidder dårligt? Hos Scandinavianlux har vi lige præcis det du står og mangler, og mere til. Vi har et stort udvalg af strømper til mænd, i de blødeste kvaliteter. Vi har strømper i 100% økologisk bambus, som er fantastiske at have på i de lunere måneder, da bambus går ind og køler dine fødder, samt er fugtabsorberende. Derudover har vi lækre cashmere og uldstrømper, som er perfekte til de kølige måneder, da cashmere uld og merinould varmer exceptionelt godt. Uld og cashmere er samtidig også svedabsorberende, og holder dine fødder varme tørre dagen lang

Vi har et farveudvalg der spænder bredt, så hvis du er til røde, blå og grønne strømper, så har vi det. Vi har selvfølgelig også i klassiske farver som sort og grå.

Kvalitetsstrømper til mænd

Uld, cashmere og bambus strømper kan sagtens vaskes, dog kan du også vælge at hænge dem udenfor til udluftning. Hvis du vælger at vaske dem, så anbefaler vi, at du vasker på et uldprogram på maks 30 grader, og med en god uldsæbe. Vores lækre uldsæber fra Tangent og den lækre Joha uld-silke sæbe, går ind og vasker, plejer og renser dine uldne strømper nænsomt, uden at ødelægge den delikate uldfiber.

Vores sortiment er bredt, og vi har mange forskellige farver og varianter. Shop det lækre udvalg af strømper, på Scandinavianlux.com, eller kom forbi vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg, hvor du kan mærke de bløde kvaliteter.