Joha uld-silke sæbe

Original price was: kr. 89,00.Current price is: kr. 80,00.

TangentGC – TGC041 Fine Wash 300ml

kr. 75,00

TangentGC – TGC043 Stain Remover 300ml

kr. 75,00

TangentGC – TGC042 Fabric Softener 300ml

kr. 75,00

Sæber – de bedste sæber til vask af cashmere og uldtøj

Når du shopper lækker cashmere, uld, uld-silke og bambus tøj hjem, er det enormt vigtigt at du vasker dit tøj med en god sæbe, som skåner tøjet, og gør at tøjet bliver vasket nænsomt. Det værste der kan ske er, at man ved en fejl kommer til at vaske sit lækre cashmere og uldtøj forkert, og det skrumper eller går i stykker. Vi har de lækreste sæber fra Tangent, som vasker tøjet mildt, men er super effektive sæber, der får tøjet rent. Vores sæber kan bruges på tøj til både mænd, kvinder og børn. Tangents sæber har en frisk og mild duft, som passer til alle. Tangent sæberne går ind og beskytter de fine fibre, som cashmere, silke og Merinould, når de bliver vasket. Alt vores tøj bør også vaskes på et uldprogram på maks 30 grader, for at skåne tøjet på bedst mulig måde. Vi har også en lækker sæbe fra Joha, som også er skånsom ved dit tøj. Uld-silke sæben er dog mere neutral i duften, end sæberne fra Tangent.

Sæber mænd

Pas ekstra godt på dit lækre cashmere, uld, uld-silke og bambus tøj, ved at investere i en god sæbe, der passer nøjagtigt til disse typer fibre. Vores Tangent sæbe-serie består af et skånsomt vaskemiddel, en pletrens og deres lækre skyllemiddel. Det lækre skyllemiddel går ind og blødgør tøjet. Vi anbefaler dermed alle vores kunder til, at shoppe sæber hjem, der beskytter dit tøj på bedst mulig måde. Holdbarheden bliver længere, og du kan derfor nyde dit tøj i mange år.

Shop det lækre udvalg af tilbehør – sæber på Scandinavianlux.com, eller i vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg.