Cashmere tørklæde i rib sort

kr. 1.299,00

Cashmere tørklæde i bred rib strik mørkegrå

kr. 799,00

Cashmere tørklæde i rib mørkegrå

kr. 1.299,00

Cashmere tørklæde rib strik lysegrå

kr. 1.299,00

Cashmere tørklæde i bred rib strik lysegrå

kr. 679,00

Cashmere tørklæde i bred rib strik blå

kr. 799,00

Cashmere tørklæde med rib i mørk beige

kr. 1.299,00

Cashmere tørklæde i bred rib strik beige

kr. 799,00

Cashmere tørklæde med rib i lys beige

kr. 1.299,00

Tørklæder til mænd

Hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg af de lækreste cashmere tørklæder til mænd. Vi har selv designet vores fine tørklæder, i de mest klassiske og stilrene designs, under vores eget mærke – Scandinavianlux. Vi har produceret alle vores halstørklæder til mænd, i 100% cashmere materiale, som er den bedste materiale der findes på markedet. Cashmere kommer fra cashmere geden, som lever under enorme temperaturforhold. Cashmere er det lækreste og mest ekslusive materiale i tøj og tilbehør, og vi ønsker kun, at vores kunder går i det lækreste og blødeste materiale. I og med at cashmere er en mere eksklusiv fiber, er prisen derfor også højere end almindelig uld, men det er alle pengene værd. Vores kunder elsker vores cashmere produkter, og fortæller at det er de lækreste og blødeste de har haft på.

Det er enormt vigtigt i de kolde måneder, at man holder sig varm og blød, da der ikke er noget værre end, at gå rundt og fryse. Vores cashmere tørklæder er det lækreste du kan have op halsen, og er samtidig temperaturregulerende, så du hverken får det for varmt eller koldt. Vores lækre cashmere tørklæder kan også bruges som et fint accesory. Vi har designet de lækreste tørklæder til mænd, kvinder og børn. Vi gør en dyd ud af at designe og producere produkter, i den bedste kvalitet. Tag et kig forbi shoppen, og tjek vores lækre tørklæder ud. Vi har et stort udvalg af farver, og vi har helt sikkert noget der passer godt til dig.

Tørklæder til hele familien

Tag et kig forbi Scandinavianlux.com, og tjek vores lækre udvalg af tørklæder og tilbehør ud, til hele familien. Du kan også komme forbi vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg.