Viser alle 15 resultater

Uldsokker herre

Uldsokker til mænd er noget vi sælger meget af her hos Scandinavianlux. Mænd har brug for lækre sokker af uld, så de ikke fryser om vinteren. Uldsokker giver en helt anden komfort, end et par bomuldssokker. I de kolde måneder – som der er mange af i Danmark – er det vigtigt at holde fødderne varme og tørre. Vi har lækre uldsokker til mænd fra danske Joha. De er tykke, men alligevel ikke så tykke, at de ikke kan være i et par almindelige sko. De er i en lækker fleksibel rib, og indeholder elastan, så de sidder rigtig godt om foden. Vi har også lækre uldsokker til mænd i en fantastisk cashmereblanding. Vi vælger at blande vores cashmere med eksempelvis viskose eller silke, da cashmere er en rigtig blød og lækker fiber, men ikke en stærk fiber. Derfor er det en god idé at blande cashmere med en anden fiber, så de ikke bliver slidt så nemt. Derudover holder ulden fugten væk fra huden, og dine fødder holdes lune og tørre hele dagen.

Mænd elsker uldsokker

Vores kunder sværger til uldsokker, og de køber ofte flere par ad gangen. Tit må vi melde udsolgt, da vores italienske fabrik ikke kan følge med. Men vi gør vores yderste for at have uldsokker på lager, til vores søde herre kunder.

Fine farver og god kvalitet

Vi elsker de flotte farver som vores italienske firma tilbyder. Farverne passer rigtig god til alt herretøj. Og kvaliteten er i top. Har du først prøvet et par uldsokker fra os – så bliver du hooked!

Skal du køre den perfekte luksusstil fuldt ud – så skal du helt bestemt unde dig selv en fantastisk cashmere sweater!