Uldtøj til mænd

Viser alle 31 resultater

Joha uld-silke sæbe

Original price was: kr. 89,00.Current price is: kr. 80,00.

TangentGC – TGC041 Fine Wash 300ml

Original price was: kr. 75,00.Current price is: kr. 52,00.

TangentGC – TGC043 Stain Remover 300ml

Original price was: kr. 75,00.Current price is: kr. 52,00.

TangentGC – TGC042 Fabric Softener 300ml

Original price was: kr. 75,00.Current price is: kr. 52,00.

Uldtøj til mænd – kvalitets investering

Hos Scandinavianlux finder du det ultimativt lækreste uldtøj til mænd, fra det danske mærke Joha. De har for alvor gjort sit indtog på det danske og internationale marked, med deres lækre produkter i verdensklasse. De bruger ikke bare almindelig uld i deres tøj, men bruger istedet den lækreste Merinould, som er langt finere og blødere, end almindelig uld. De har produceret tøj til mænd, kvinder og børn i mange år, og de ved præcis hvilken standard tøjet skal produceres og designes i. Du finder derfor det lækreste uldtøj her hos Scandinavianlux, i de fineste designs og farver. Vi elsker tøjets klassiske udtryk, da man kan bruge sit tøj år efter år, uden at det går af mode. Og ikke nok med de enormt lækre produkter, så får du det til de skarpeste priser. Vi har arbejdet mange år med tøj i uld, og vi har prøvet mange mærker, men vi vender gang på gang tilbage til danske Joha’s tøj.

Tøj til mænd i uld – vi har et bredt udvalg

Vores lækre udvalg af uldtøj til mænd kan bruges året rundt, da det er varmeregulerende, og tilpasser sig din kropstemperatur. Vi har udvalgt det fineste tøj i uld til mænd her i butikken, så du nemt kan vælge dine yndlingsdesigns, i lige den farve du ønsker. Vi har også lækkert udvalg af uldtøj til kvinder, her hos Scandinavianlux. Tjek det lækre udvalg af uldtøj til mænd ud, på Scandinavianlux.com. Vi har helt sikkert noget til dig, og selvfølgelig også til resten af familien.

Kurv
Luk

Hurtig levering · 1-3 hverdage       Click & Collect        Dansk e-mærket webshop        Gratis fragt ved køb over kr. 399,-

Levering inden 2-4 dage Gratis fragt over kr. 399,-

Begynd at skrive for at se de produkter du leder efter