Viser alle 18 resultater

Mænd er ofte kræsne, når det kommer til uldundertøj. Det må IKKE kradse! Og det gør uldundertøj fra Joha ikke! Vi har valgt uldundertøj til mænd i merinould. Merinould kommer fra merinofåret og er meget meget blødere, tyndere og lettere end almindelig uld. Vi har det lækreste uldundertøj til mænd i merinould og silke. Silken gør undertøjet stærkt og glat – den bedste kombination. Du kan vælge de lange underbukser, der er helt uundværlige for den aktive mand. En langærmet undertrøje eller bluse er også helt fantastisk på skituren eller jobbet. Har du ikke allerede prøvet vores merino-silke blanding så skal du prøve den! Vaskes nemt og hurtigt i maskinen på et uldprogram 30ºc med en god uldsæbe – WUPTI så er den klar til brug igen…

Uldundertøj til mænd er fantastisk

Er du aktiv? Har du et krævende job i det fri? Cykler du i alt slags vejr? Eller skal du på vinterferie? Eller kan du godt lide at sove i noget super blødt og varmt? Uldundertøj er fantastisk til det hele! Mænd arbejder ofte hårdt både på jobbet og i haven – og når i leger med børnene i det fri. Mænd fortjener det bedste uldundertøj der findes. Og det har vi her! Vi har prøvet rigtig mange mærker, men vi vender altid til bage til Joha. Joha laver nemlig det allerbedste uldundertøj til mænd.

Kvalitet i verdensklasse

Vi vil kun have det allerbedste uldundertøj til mænd i vores butik og derfor har vi valgt uldundertøj fra Joha. Og du bliver ikke skuffet! Har du ikke prøvet Joha´s uldundertøj før – så er det altså på tide. Vores kunder sværger til dette uldundertøj. Mænd vender tilbage år efter år og køber mere og mere. Tilgengæld har dette uldundertøj en lang levetid og kan derfor bruges år efter år. Men det kan være rart med en ekstra ulden t-shirt eller et par uldne underbukser, for du kommer helt sikkert til at bruge det hver dag i de kolde måneder… Vi har også skønt undertøj i uld til kvinder.