Viser 1–60 af 775 resultater

Filtrer på farve

Joha bambus bukser i grøn

Original price was: kr. 149,00.Current price is: kr. 104,00.

Joha bambus body i lavendel

Original price was: kr. 129,00.Current price is: kr. 90,00.

Joha bambus bukser lilla

Original price was: kr. 149,00.Current price is: kr. 104,00.

Joha bambus kjole i lavendel

Original price was: kr. 199,00.Current price is: kr. 139,00.

Joha natkjole med flamingoer på

Original price was: kr. 199,00.Current price is: kr. 139,00.

Joha uld t-shirt med is på

Original price was: kr. 169,00.Current price is: kr. 118,00.

Joha sommerhat i lilla med is

Original price was: kr. 159,00.Current price is: kr. 111,00.

Joha sommerhat i grøn med is

Original price was: kr. 159,00.Current price is: kr. 111,00.

Mærker

Hos Scandinavianlux finder du kun mærker vi selv elsker! Vi har nøje udvalgt de bedste mærker til dig. Vi tilbyder et stort udvalg til mænd, kvinder og børn af vores eget design i 100% Cashmere fra Scandinavianlux. Scandinavianlux er verdens bedste cashmere til mænd og kvinder. Vi designer selv alle vores ting. Vi blander skandinavisk tidløst design med finurligheder inspireret af hele verden. Dette giver et unikt look, der stadig er klassisk og eksklusivt. Scandinavianlux har også en lillesøster – Minilux. Dette er 100% Cashmere til de små. Vi designer børne og babytøj i verdens fineste fibre. Klassisk, eksklusivt og fuldstændig fantastisk! Når de små skal have det bedste af det bedste.

Derudover har vi et stort udvalg af danske Johas vidunderlige produkter. Joha er et af vores yndlings mærker! Og Joha laver uld og silketøj i absolut verdensklasse! Derfor har vi udvalgt vores yndlings designs fra Joha, som vi mener er fuldstændig uundværlige i børnegarderoben. Da vi er en lille og eksklusiv butik, der sælger til hele verden har vi ofte små finurlige ting med hjem fra rejser og inspirationsture. Dem tilbyder vi jer kunder her på shoppen og i vores fine butik på Gammel Kongevej 113. Ofte er der tale om meget små partier eller “one shots” Derfor skal kunderne ikke tøve for længe – de der ofte revet væk inden de er pakket ud.

Mærker til hele familien

Om du søger babytøj – eller tøj til dig selv – din hustru – eller din mand – vi har det hele. Vi har mærker til hele familien. Vi syntes familien fortjener det bedste af det bedste. Familien er det vigtigste du har. Derfor skal vi passe på den. Vi skal investere i det bedste. Det handler ikke om at købe en masse – det handler om at købe det bedste. Lidt godt er bedre end en masse dårligt. Så når du køber tøj så køb det bedste. Både til dig selv – og til din familie.

Scandinavianlux er luksus til alle

Vi har samlet alt det gode under ét tag. Hos Scandinavianlux finder du tøj i alle størrelser til alle. Så vil du have velvære og kvalitet så er det her du skal kigge. Vores kunder elsker luksus og komfort. Og vi sætter en stor ære i at opfylde disse krav. Vi arbejder benhårdt på at skabe de bedste designs til dig og din familie.