Viser alle 5 resultater

Når man ammer sit barn er kroppen på hårdt arbejde. Det er derfor meget meget vigtigt at holde kroppen sund og rask. Mange ammende har prøvet at få brystbetændelse – og det er slet ikke sjovt. Det er meget smertefuldt og kan ødelægge amningen. Joha har derfor lavet ammeindlæg i merinould. Merinould leder fugten væk fra huden og holder brystet varmt. Vi har hos Scandinavianlux forskellige kvaliteter, størrelser og farver ammeindlæg. Så du kan frit vælge, om du vil have den tynde kvalitet i merinould og silke – eller den lidt tykkere kvalitet i ren merinould. Alle Joha´s ammeindlæg vaskes nemt i maskinen 30 grader på et uldprogram med en uldsæbe – og kan derfor bruges igen og igen. Alligevel anbefaler vi at du investerer i mere end et par, da det er rart med flere.

Forskellige designs ammeindlæg fra Joha

Vi har en bred vifte af de fineste ammeindlæg fra Joha. Vi har forskellige størrelser og farver. Vi har også forskellige kvaliteter. Du kan vælge mellem ammeindlæg i 100% merinould eller de lidt tyndere ammeindlæg i blandingen merinould og silke. Valget er op til dig hvad du syntes passer bedst til dig.

Sundheden starter hos dig

Når man ammer sit barn er man barnets primære fødekilde – og derfor er det vigtigt at du som mor trives oprimalt. Du skal have det godt og investere i dig selv og din velvære. Det er en god idé at forberede sig lidt på amningen allerede inden barnet bliver født. Find noget blødt og lækkert tøj, du kan bruge til at amme i. Det skal kunne åbnes eller nemt hives op. En god ammepude er også en god idé, så man kan sidde optimalt. Det er nemlig rigtig mange timer i døgnet man bruger på at amme. Og så selvfølgelig gode ammeindlæg! Vi har også en masse andet lækkert tilbehør, der kan være rigtig praktisk, når du ammer….